≫ 

Biznismen priznao da je iskasapio fudbalera: Našao sam ga na mojoj ženi, hteo je da je siluje (VIDEO)

Policija u Brazilu za samo sedam dana rešila slučaj koji je šokirao svet

  • 1
Ubijeni Danijel Korea Printskrin: Youtube

Brazilski biznismen Edson Brites preuzeo je odgovornost za ubistvo fudbalera Danijela Koree koje se dogodilo prethodnog vikenda!

Brites je priznao da je ubio Koreu, jer je ovaj pokušao da mu siluje ženu, a zatim javnosti ispričao svoju verziju događaja.

- Kada sam otvorio vrata video sam da leži preko moje žene i pokušava da je siluje. Ono što sam učinio uradio bi svaki muškarac za svoju ženu u Brazilu. To je mogla da bude nečija ćerka, žena, sestra... - rekao je Brites i nastavio:

- U tom trenutku to je bila moja žena Kris s kojom sam u braku 20 godina. Žena koja me je uvek podržavala i volela.

Pored Britesa, privedene su i supruga Kris i ćerka Alana na čijem rođendanu se sve to dogodilo.

I Alana je potvrdila očevu priču.

- Bila sam na zabavi i otišla sam na spavanje. Čula sam vriske i kada sam otvorila vrata videla sam Danijela kako pokušava da siluje moju majku.

Policija je našla Danijelov telefon i poruku koju je poslao, a u kojoj je pisalo - želim da ''pojedem'' majku slavljenice.

Zatim i drugu poruku u kojoj je pisalo ''pojeo sam je'', uz priloženu fotografiju pomenute žene.

Vredi pomenuti i to da se nedavno pojavila i svedokinja koja tvrdi da je Korea molio za život i da su ga četvorica iskasapili i leš odvezli u kombiju.

Takođe, policija je tada istakla da je u pitanju ljubomora, jer je Danijel navodno ''pokupio'' nečiju devojku.

>>> Derbi 11. kola Serije A, na poslednjih sedam međusobnih duela i jedni i drugi su postizali golove. Igra GG sada se plaća kvotom 1,58. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Fjorentina – Roma.

>>> Zvezda je u 14 kola ispustila samo dva boda u večitom derbiju, ali i Proleter je u formi – pet pobeda u nizu. Istina, protiv timova iz donjeg doma. Šampion je favorizovan sa kvotom 1,30 na dvojku. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Proleter – Crvena zvezda.

>>> Santjago Solari je uspešno debitovao u Kupu, sada teži zadatak jer Valjadolid je u poslednjih pet kola ispustio samo dva boda. Bez obzira, Real je mnogo bolji, pa otud i kvota 1,23 na pobedu madridskog tima. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Real Madrid – Valjadolid.

VIDEO: EKSTREMNO UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ubistvo uzbekistanskog MMA borca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA