≫ 

Partizan pregrmeo Vošu i prekinuo niz remija: Sin Vladana Milojevića penalom poveo crno-bele ka pobedi! (VIDEO)

Kolo, 15. po redu, zatvorio veliki derbi!

  • 45

Fudbaleri Partizana  slomili su Vojvodinu sa 2:0 u derbiju kola Superlige!

Crno-beli prolaze kroz krizu, vezali su čak tri remija, imaju šest ukupno u 14 prethodnih mečeva, dok je Vojvodina pred ovaj okršaj napravila mali uspon sa dve pobede, nad Radnikom i Dinamom iz Vranja.

Zoran Mirković nije imao mnogo prostora za novi kiks, prošli put je Čukarički iščupao 1:1 u finišu, sada je ipak uspeo da sačuva ceo plen u Beogradu, i to pod pritiskom navijača - jedan deo se već okrenuo protiv uprave.

Gol Rikarda u 27. minutu posle odbitka iz penala nije bio dovoljan, mali strah se uvukao u redove crno-belih jer su u poslednja tri meča imali sličan scenario, ali ovaj put je meč uspešno priveden kraju.

Posle prečke Vojvodine iz slobodnjaka Arsića, Enake je kao džoker za minut došao do gola koji je doneo trijumf.

Strelac prvog gola Foto: MN Press

Partizan - Vojvodina 2:0

(Rikardo 27, Enake 89)

Partizan: Stojković, Miletić, Marković, Valijente, Urošević (od 82. N. G. Miletić), Zdjelar, Đerlek (od 77. Kosović), Janković, Zakarić, Nikolić, Rikardo (od 88. Enake)

Vojvodina: Rockov, Saničanion, Đurić, Antić, Zlomislić, Milojević (od 46. Arsić), Graovac, Đuričin (od 83. Gojkov), Stojković, Vinsent, Fofana (od 62. Gajić)

Nikolić u klinču sa Lalama Foto: MN Press

TOK MEČA

Traume iz prethodnih kola nije bilo lako otkloniti, Partizan je krenuo u ofanzivu oslanjajući se na Jankovića i Rikarda, ali je u prvih 15 minuta Vojvodina pokazala disciplinovanost i sposobnost da uštopuje "devetku" crno-belih.

Samo je jednom uspeo da šutira ozbiljnije sa 17 metara u 20. minutu, a onda je viđena penal situacija u kojoj su igrači Vojvodine bili revoltirani.

Start za penal Foto: MN Press

U duelu su bili Nemanja Milojević i Janković, koji je pao posle duela, a arbitar Grujić procenio je da je intenzitet bio vredan penala.

Rikardu je šut odbranio Rockov, ali je iz odbitka napadač Partizana uspeo da smesti loptu u mrežu i najavi trijumf ekipe.

Razigrao se i predstavljao veliku opasnost u narednih nekoliko napada, dok je Janković komplikovao u driblinzima, a jedan dobar prodor osujetio mu je Antić, presecanjem direktnog pasa za Rikarda u kontri koja je mogla da donese siguran pogodak.

Slavlje strelca Foto: MN Press

U nastavku, Antić je bio među boljima u defanzivi, uspeo je da zaustavi i Zakarića na desnom krilu, kasnije još jednom Rikarda koji se pripremao za šut sa 10-ak metara u kontri, a jedan slobodan udarac prokockao je Zakarić.

Sa oko 20 metara, nije se proslavio sa snagom šuta i poslao je loptu pravo u naručje golmanu, posle čega se i Vojvodina razigrala.

Novi trijumf posle tri kiksa Foto: MN Press

Arsić je ušao kao džoker i pretio iz prekida, iz slobodnog udarca sa oko 30 metara pogodio je prečku, bilo je još prilika za kontru, jednom je iz peterca propuštena šansa za 1:1, što je Partizan kaznio.

Učinio je to preko Enakea, rumunskog ekscentrika koji je promovisao novu frizuru i oduševio navijače reakcijom u petercu, na pas Zakarića za konačnih 2:0.

VIDEO - Grobari vređaju upravu Partizana na Banovom brdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    4. novembar 2018 | 20:30

    Dva čista penala za Vojvodinu, koji nisu dosuđeni i jedan nepostojeći za partizan koji je dosuđen. Smešno, zar ne?

  • Nenad

    4. novembar 2018 | 19:42

    A, sad nema naslova dal je Vojvodina ostecena za penal???

  • Delija

    4. novembar 2018 | 20:12

    Sta ti je demokratija na stadionu, svaki navijac ima svoju sipku i vodi svoje navijanje 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA