Navijači Liverpula iz Srbije dočekali Klopa i ekipu, a onda se na aerodromu zaorilo ''Zvezda, oooooo'' (VIDEO)

Pristalice englskog kluba iz Srbije nisu baš dobil ono što su očekivali od svojih miljenika * S druge strane, bilo je i onih koji vole Zvezdu

  • 25

Fudbaleri Liverpula stigli su u Beograd, na megdan Crvenoj zvezdi u okviru Lige šampiona (utorak, 18.44, Arena Sport 1), a na aerodromu ''Nikola Tesla'' dočekalo ih je između 50 i 100 navijača iz Srbije.

Kao zapete puške su oko 15.15 zauzeli mesta, sa spremnim aparatima za fotografije i papirima za autograme, ali su ostali uskraćeni za uspomene.

Jirgen Klop i njegovi fudbaleri izašli su pred navijače oko 15.45 minuta, međutim, bezbednosna služba sprečila je bilo kakav kontakt. Bilo je i onih koji nisu ni osmehom uzvratili navijačima, poput defanzivca Virdžila Van Dajka, koji je sa slušalicama u ušima potpuno ignorisao glasna dozivanja.

Bilo je prisutno i nekoliko navijača Zvezde, koji su kontrirali sa ''Zvezda, oooo’' dok su policajci blokirali izlaz sa aerodroma sve dok se ekipa ne ukrca u autobus.

Sve što su navijači Liverpula sa ovih prostora dobili bili su osmeh Jirgena Klopa i Mohameda Salaha iz autobusa.

Video možete pogledati na početku teksta, a u nastavku su fotografije sa aerodroma:

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

(B.V./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Angry

    5. novembar 2018 | 16:21

    Samo mi imamo mentole koji mogu da navijaju za strani klub i to strastveno. Dovoljno je poceti od toga i shvatiti gde se kao narod nalazimo!

  • e

    5. novembar 2018 | 16:16

    Koji debilizam

  • Petar

    5. novembar 2018 | 16:59

    Kakvi likovi, uzas. Bas mi je drago sto ne navijamo za isti klub. Napred Zvezdo zgazi ih, Napoliju nisu prosli centar! MOZES TI ZNAM JA, NAJDRAZA I NAJBOLJA-VOLIM TEEE ZVEZDO CRVENA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA