≫ 

Neverovatna vest iz Brazila: Ronaldinjo pred bankrotom!

Slavni Brazilac, navodno, stigao do prosjačkog štapa

  • 2

Brazilski fudbalski velikan Ronaldinjo prolazi kroz komplikacije u životu zbog finansija, jer, navodno, na bankovnom računu ima svega - 6 dolara?!

Vest o bankrotu Ronaldinja objavio je portal iz njegovog rodnog Porto Alegrea "UOL Esporte" sa detaljima finansijskog kraha Brazilca koji je dostigao vrhunac činjenicom da je gotovo švorc.

Prema pomenutom izvoru, veliki novac, sem na raskošni stil života, Ronaldinjo je izgubio i tokom pravne bitke sa gradom Porto Alegreom zbog zemlje na kojoj je planirao da gradi, za koju se ispostavilo da je pod zaštitom države.

Na kraju je morao da plati i penale od 187.000 evra zbog narušavanja životne sredine usled nelegalne gradnje, koja je na kraju porušena iste 2015. godine.

Ni Ronaldinjo, a ni njegov brat i agent Roberto de Asis Moreira, nisu uložili žalbu na odluku Suda, zbog čega su im čak bili oduzeti pasoši.

Ćesto uživa u ženskom društvu Printskrin: Instagram/ aniagadea

Kazna je do današnjeg dana porasla na čak dva miliona evra, ali je i dalje neplaćena iako Ronaldinjo i dalje ima veliki i važeći ugovor sa kompanijom "Najk".

Navodno, Ronaldinjo na bankovnom računu ima samo 6 dolara, a uz to i duguje novac svom bratu.

Slavni Brazilac je ambasador Barselone, međutim pitanje je koliko će to još biti s obzirom na to da su se Katalonci distancirali od njega, jer je ovaj dao podršku desničarskom kandidatu na izborima u Brazilu Žairu Boslonaru.

Neverovatno zvuči podatak da je Ronaldinjo ostao bez basnoslovnih para kojje je zaradio igrajući u najvećim klubovima sveta, Barseloni, Milanu, Flamengu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    6. novembar 2018 | 18:09

    Na koji broj da saljemo sms za pomoc ?

  • Ernest

    6. novembar 2018 | 18:23

    Dođi kod nas Ronaldinjo,kod nas ništa ne ruše:) čak šta više dobićeš i državljanstvo i te dugove će ti država platiti i ima da budeš kralj diskoteka! Montenegro zove tebeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA