≫ 

Kapiten Zvezde otkrio zašto neće slaviti pobedu nad Liverpulom i šta im je Milojević rekao u svlačionici (VIDEO)

Vujadin Savić sumirao utiske posle meča na Marakani

  • 0

Vujadin Savić bio je oduševljen posle pobede nad Liverpulom od 2:0, gde je Milan Pavkov imao veče svoje karijere i sa dva spektakularna gola srušio je Crvene na krcatoj Marakani.

Kapiten crveno-belih naglasio je da je Marakana neosvojiva tvrđava i da protivnici moraju više da poštuju Zvezdu.

- Stvarno smo svi srećni i ponosni, mislim da nismo svesni kakvog smo protivnika pobedili. Moramo da budemo veliki posle ove pobede, ne smemo da se dignemo puno, kao što nismo smeli ni u porazu da spustimo glavu.

- Idemo dalje, pokazali smo svima da je 'Marakana' neosvojiva tvrđava i da moraju više da nas poštuju i u izjavama i kad budu igrali protiv nas. Svaka čast svim igračima, stručnim štabu, navijačima, a posebno Pavkovu na ova dva gola. Drago mi je da je dobio pesmu od navijača, stvarno valika čast - rekao je Savić.

Milan Pavkov; Foto: Tanjug/AP

Kapiten crveno-belih bio je vidno pod utiskom pobede i rekao je da se nada da će tim i protiv Pari Sen Žermena odigrati ovako dobro. Novinari su primetili da je promukao, pa su ga pitali gde je izgubio glas.

- Pevali smo sa navijačima, pevali smo i tokom utakmice Žule, Gobeljić i ja 'Pavkov, skoči, daj gol'...ta neka hemija koja vlada između nas i navijača, mislim da smo stvarno posebna generacija i da nas oni tako doživljavaju. A Pavkov je čudo, ta mirnoća...on je flegma, ne zanima ga ni protiv koga igra, nema respekta. Nije mu ovo prva ovakva utakmica, ali mislim da će ovo pamtiti do kraja života - rekao je Savić.

Foto: Marko Jovanović

On je otkrio da ekipa neće večeras slaviti trijumf.

- Malo smo pevali u svlačionici, pustio je neko muziku, ali neće biti slavlja večeras. Zamolio nas je šef da se odmorimo i da dobro odigramo utakmicu protiv Dinama iz Vranja, posle čega ćemo imati tri dana slobodno i tada ćemo proslaviti - rekao je Savić.

Zna se ko je prvi čestitao.

- Supruga i otac. Tata je ponosan, kao i Mirka. Ovo je možda i najveća pobeda u poslednjih nekoliko goidina, Salcburg i Krasnodar su možda bili važnije, ali ne i veće. Sada će mnogi gledati na tabelu, a i mi isto - rekao je Savić.

Foto: Tanjug/AP

Da li mislite da su vas potcenili malo?

- Ne znam, izašli su u najjačem sastavu. Možda su nas i malo potcenili, ali sada će morati malo više respekta da pokažu prema nama u izjavama. Na 'Marakani' neće moći tek tako da se igra sa nama. U Napulju će biti potpuno drugačija utakmica, jer ćemo imati svoje navijače, kojih nije bilo na prethodnim gostovanjima.

- Znate da ova generacija uvek ostavi srce na terenu. Svima je žao posle poraza od PSŽ-a i Liverpula, ali to je bila škola za nas. Daćemo sve od sebe da odigramo što bolje. Mi verujemo u prolaz, daćemo sve od sebe, pa neka bude božja volja - rekao je Savić.

Nikad hladnokrvniji Pavkov posle razbijanja Liverpula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA