≫ 

(VIDEO) Pomeramo sve moguće granice, možemo u nokaut fazu: Milan Borjan veruje u nova Zvezdina čuda

Golman Zvezde, uz Marina i Pavkova, najzaslužniji za istorijski trijumf nad Liverpulom

  • 4

Milan Borjan je nešto najbolje što se desilo Zvezdi poslednjih godina. Kada se jednog dana bude prepričavala bajkovita Liga šampiona, Napoli, Liverpul, Pari Sen Žermen, centralno mesto svake priče biće fenomenalni golman, koji je "spustio roletnu" i takvim asovima kao što su Salah, Firmino, Mane...

Čudo od golmana!

- Ne samo meni, svima nama ovo znači - bili su prvi utisci Borjana posle pobede nad prošlosezonskim finalistom Lige šampiona Liverpulom.

- Ovo je nešto nestvarno, napravili smo posle 45 godina takav uspeh (pobeda nad Liverpulom, prim. aut). Nadam se da će se tako pičati i o nama kao o toj generaciji.

Borjan je, začudo, bio skoro nezaposlen u prvom, ali i te kako angažovan u drugom poluvremenu - i nesavladiv!

Tim, a ne pojedinca stavlja u prvi plan.

- Ekipa je odigrala fenomenalno, imali smo neverovatnu podršku sa tribina, dali smo sve od sebe i to se vratilo. Ključno je što se nismo branili, izašli smo da igramo i da se nadigravamo, tako treba svaku utakmicu da izlazimo, ne treba nikoga da se plašimo. Pokazali smo danas da to može, samo treba da verujemo u sebe i da nastavimo ovako.

Mnogo je bilo pesimizma posle teških poraza u Parizu i Liverpulu, nije bilo mnogo obih koji su verovali u pravo pravcato čudo u utorak uveče.

- Mnogi u nas nisu verovali, ali mi smo verovali jedni u druge, izašli na teren, pobedili. Mnogo nam znači ova pobeda.

Ni nokaut faza više nije tako daleko?

- Imamo šanse, sad samo sve ovo treba potvrditi u naredne dve utakmice, da napravimo što bolji rezulat, da vidimo da prođemo grupu, što da ne. Ova ekipa pomera sve moguće granice, p0merili smo prošle godine sa Ligom Evrope, evo nas posle 25 godina u Ligu šampiona. Ko zna, možda i prođemo u nokaut fazu, treba samo verovati.

VIDEO: Poslušajte izjavu junaka utakmice Milana Pavkova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Laki

    7. novembar 2018 | 00:08

    Šta brate vjerovat? Idemo dalje,i sad tvrdim.Makar u ligi Evrope. Crknite dušmani.Sledeći su u Beogradu francuski migranti.I njih torpedujemo.A onda mogu da umrem i da ne zalim.

  • Sale

    7. novembar 2018 | 09:26

    Ok je brate:), nemoj bacati kasiku, trebas nam, trebas Zvezdinoj armiji. Svaki, bas svaki navijac Crvene Zvezde je vazan i bitan, jer da bas taj, bilo koji vojnik Crvene Zvezde nije odradio svoj posao, Zvezda bi bila ugasena, unistena. Vojnici su pored ljudi koji su angazovani na tribinima i stricevi komsije sestre tetke kumovi.... svi koji brane cast Crvene Zvezde! Da nema te unutrasnje snage, snage koja dolazi iz Srpske kuce, porodice, ne bi mi Delije mnogo napravili.. Jer, ljudi, svi ste vi Delije, niko nije manje vazan, svi smo bitni za preporod Crvene Zvezde! IDEMO DELIJE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA