Navijač Liverpula zacvileo na Marakani pola sata posle poraza: Molim vas, Delije, idite kući.... (VIDEO)

Nije mu bilo lako...

  • 2

Nisu baš svi navijači Crvene zvezde otišli sa Marakane posle veličanstvene pobede nad Liverpulom, dobar deo njih ostao je na severu čak i pola sata posle utakmice.

Rane su za Engleze bile još veće posle lekcije od 2:0, kada se sa severa zaorilo "Pavkov's on fire", a svi su čekali da ih policija pusti sa stadiona.

Iz bezbednosnih razloga, uobičajeno je da gostujući navijači malo sačekaju da se ljudi raziđu kako bi bili pušteni sa stadiona, a za pristalice Liverpula ovaj put je to bilo najneprijatnije u novijoj istoriji.

Zato je jedan od njih objavio snimak navijanja na sveru, uz poruku: Navijači Crvene zvezde pola sata posle meča. Samo krenite kući da može da odemo.

VIDEO - Ceo tim Liverpula nosio Natalijinu ramondu

VIDEO - Vujadin Savić nakon pobede Crvene zvezde

VIDEO - Nikad hladnokrvniji Pavkov posle razbijanja Liverpula

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    7. novembar 2018 | 09:00

    Zvezda je to.. Samo ONA, CRVENA ZVEZDA, ume i zna, i moze, da pruzi ovakvu radost Srbiji.. Zvezda je to, sija i gazi kad svi misle da je na kolenima... Hvala Zvezdo, hvala ti... pevam castim, hvala jer si me ucinila ponosnim, hvala jer ce svima oko mene biti bar malo jasnije zbog cega sam tvoj vojnik. Uvek sa Zvezdom bre

  • Idi placi mami

    7. novembar 2018 | 09:56

    Rekli ste da cete ucutkati Marakanu,malo morgen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA