≫ 

Proročanstva Pižona i Milana Pavkova: Kako je predviđena dominacija Zvezdine devetke protiv Liverpula u dva navrata! (VIDEO)

Nije tek tako Pavkov dao dva gola...

  • 1
FK Crvena zvezda, Fk LIverpul, Milan Pavkov Foto: Tanjug/AP

Legendarni ofanzivac Crvene zvezde Vladimir Petrović Pižon predvideo je dominaciju Milana Pavkova na utakmici protiv Liverpula.

Dva gola postigao je gorostas iz Begeča za 2:0 protiv vicešampiona Evrope, što je bio neviđeni šamar za tim sa Ostrva. To je u gostovanju RTS-u predvideo i Vladimir Petrović Pižon, kome se dopala najava da će Pavkov biti starter protiv Redsa.

- Duge lopte moraju da budu pametne, da ugroze. Vidim da će Pavkov igrati i njemu treba davati duge lopte... Ja mislim da je sad u takvoj formi da kako šutne,  lopta ulazi u gol - rekao je Pižon, što možete pogledati od 8. minuta snimka.

Sa druge strane, Pavkov je još posle žreba najavio da će u grupi kvalitetnih timova poput PSŽ-a, Napolija i Liverpula, gol dati baš Englezima.

- Moje je da treniram i nametnem se, da se nadam da će mi trener ukazati šansu. Razmišljam mnogo o Ligi šampiona, maštam kako dajem gol velikanu Liverpulu... - istakao je Pavkov još posle Salcburga.

VIDEO - Kako je Pavkov reagovao kad je čuo da mu Delije pevaju pesmu posle Liverpula

VIDEO - Ceo tim Liverpula nosio Natalijinu ramondu

VIDEO - Jovančić u šali najavio napad na drugo mesto u grupi Lige šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • COMBE CAR

    7. novembar 2018 | 09:12

    MOJA DVA OMILJENA KLUBA I VELIKO POSTOVANJE ZASLUZILI REDSI ZBOG NATALIJINE RAMONDE VIDI SE DA SU PRAVI LJUDI !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA