≫ 

Mali Delija će vas oboriti s nogu izjavom pre meča: Prognozirao je pobedu golom Pavkova, ali se tu nije zaustavio!

Jedan simpatični dečak prognozirao je pobedu Crvene zvezde, i to golom Milana Pavkova, posle čega je "stručno" analizirao stanje u Zvezdinoj grupi. Uživajte:

  • 1

Juventus je na Old Trafordu pokazao da je za klasu iznad Junajteda u ovom trenutku, a kvota da će ga savladati i u Torinu je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Juventus - Mančester Junajted.

Duel srpskih reprezentativaca Fejse i Tadića na meču Benfika - Ajaks i borba za plasman u osminu finala Lige šampiona. Kvota na Benfiku je 2,45, a na Ajaks 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Benfika - AJaks.

 Posle demoliranja Galatasaraja u Beogradu sa 30 razlike, Zvezda će na gostovanju Ulmu probati da se učvrsti na prvom mestu u grupi. Kvota na pobedu crveno-belih je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Ulm - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mix...onako u prolazu!

    11. novembar 2018 | 21:13

    AHaH, mali genijalac, vidi se da pripada narodu sa kvantnim umom! Neverovatna inteligencija, pa covece, odusevio si me toliko da ti ne mogu opisati! Bravo, bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA