≫ 

Kujpers opet izludeo Nejmara: Holandski milioner toliko je iznervirao Brazilca da je ovaj apelovao kod UEFA (VIDEO)

Kujpers i Brazilac ponovo "u klinču" posle situacije koje su imali na Mundijalu

  • 4

Bjorn Kujpers i Brazilac Nejmar nastavili su verbalni rat koji datira još od Mundijala kada su imali žešću polemiku za vreme utakamice sa Kostarikom, kao i posle, u tunelu pred svlačionicama.

Tada je Kujpers posle VAR pregleda, poništio odluku da svira penal za Brazil koji je iznudio Nejmar, a pošto je Brazilac negodovao, Holanđanin mu je gestukularanjem poručio da manje priča.

Nije mu to zaboravio Nejmar, pa je sačekao prvu priliku da mu se revanšira.

Novi "duel" imali su u utorak uveče na utakmici Napoli - Pari Sen Žermen u finišu utakmice, kada je napadač "svetaca" prigovorio Kujpersu, a ovaj mu ponovo pokazao javnu opomenu. Ni tada se nije smirio Brazilac, pa je Embape morao da ga sklanja od sudije da ne bi dobio i strožiju kaznu.  

Podsetite se kako je Kujpers ućutkao Nejmara na Mundijalu.

Za one koje ne znaju, Kujpers važi za najbogatijeg fudbalskog sudiju na svetu, Holanđanin ima čitav lanac marketa u svojoj zemlji, uz to, njegova firma, koja obrće milione, jedan je od glavnih sponzora vozača formule 1 Maksa Ferštapena.

Posle meča, Nejmar je izjavio da bi neko "odozgo" trebalo da povede računa o ponašanju Kujpersa.

- Sudija mi je rekao nešto što nije trebalo. Pokazao je nepoštovanje prema meni. Ne želim da otkrijem šta mi je rekao. u svakom slučaju, ljudi koji vode suđenje bi trebalo da obrate pažnju na njegovo ponašanje - kazao je Brazilac.

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA