≫ 

Lazar Marković ipak nije Delija: Lajkovao sam zastavu Srbije, ne Zvezdu! Ja sam Partizanovac!

U Liverpulu su idalje besni zbog Markeca

  • 11

Fudbaler Liverpula Lazar Marković, lajkovao je status koji je poznati jutjuber David Vujanić okačio odmah po završetku utakmice na Marakani, pa se trenutno nalazi na udaru engleskih medija i navijača.

Kako su njegov potez na Tviteru okarakterisali kao radovanje porazu Redsa od Crvene zvezde brzonogi fudbaler je rešio da se oglasi.

Tako je popularni Markec na tviteru napisao da navodi  zbog kojih trpi prozivke svog matičnog kluba, nisu istiniti.

- Dragi ljudi, lajkovao sam fotografiju srpske zastave. Ja sam bivši igrač Partizana Beograd i veliki navijač. Tako da je očigledno da nisam mogao da skačem okolo slaveći pobedu Crvene zvezde. Naročito ne protiv Liverpula. Hvala svima! 

VIDEO: Samo je Robertson bio raspoložen za priču posle poraza od Zvezde

Na Velodromu Lacio je savladao Olimpik sa 3:1 i ako slavi i u Rimu plasiraće se u nokaut fazu Lige Evrope. Kec se plaća kvotom 1,70. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Lacio - Olimpik

Makabiju su svi predviđali lagan plasman u TOP 8, ali se muče na početku sezone. U Tel Avivu nije lako igrati, ali Real je izraziti favorit sa kvotom 1,35 na dvojku. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Makabi – Real

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA