Možete li da poverujete da su ovo gostujući navijači, udaljeni 2.600 km od svog grada? Nerealna scena na meču Lige Evrope (VIDEO)

Navijači Ajntrahta iz Frankfurta dokazali su da su broj 1 u Nemačkoj, ali i da u Evropi imaju ozbiljnu reputaciju

  • 8

Navijači Ajntrahta iz Frankfurta bez sumnje su obeležili utakmice Lige Evrope kada su u pitanju gostujući navijači, jer su napravili neverovatnu atmosferu u Nikoziji (Apolon evropske utakmice igra u ovom gradu).

Čak 5.000 navijača Ajntrahta krenulo je na put koji vazdušnom linijom iznosi čak 2.600 kilometara! Nemački klub imao je spektakularnu podršku na Kipru i delovalo je kao da je domaći tim.

Uz to, Nemci su se organizovali i za koreografiju, koju su ispratili i bakljadom. Nema sumnje, ovo je bilo jedno od najspektakularnijih gostovanja kada je u pitanju jedna evropska utakmica.

Frankfurt u Nemačkoj ima ubedljivo najbolje navijače kada je u pitanju ultra scena, a to su dokazali i odlaskom u ovolikom broju na gostovanje u Nikoziji.

Imali su i čemu da se raduju, pošto su njihovi puleni slavili sa 3:2, a obradovali su ih posebno Srbi, jer su i Luka Jović i Mijat Gaćinović postsigli golove.

VIDEO: Posetili smo teren na kome se kao klinac kalio Milan Pavkov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    8. novembar 2018 | 21:24

    Lako je nemcima trositi pare po evropi i u nekim slabo razvijenim zemljama,pitao bi ih ja da zaradjuju od 250 d 400eura dal bi mogli putovati 2.600 km

  • Darerere

    8. novembar 2018 | 21:56

    Poenta je u tome sto je ta nemacka u ekonomskom pogledu par vekova ispred nas...

  • Sale

    9. novembar 2018 | 06:54

    Ide se u Napulj, videcemo koliko ce nas biti. Grupa ide, svi navijaci Zvezde koji putuju na ovo gostovanje trebaju pratiti uputstva Severne tribine koja ce biti saopstena u najkracem roku. Hvala Delijama sirom sveta na podrsci nasoj Crvenoj Zvezdi! Idemo Delije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA