≫ 

Terzić najavio novi ugovor za Pavkova, ali i poručio: Neprimereno je prema ostalim igračima Zvezde da se samo on potencira!

Generalni direktor priznao da se vodi principom ''Kakav tretman imaš kod trenera, takav tretman imaš na blagajani''

  • 14

Milan Pavkov će dobiti novi ugovor od Crvene zvezde, poručio je generalni direktor ovog kluba Zvezdan Terzić.

On je u razgovoru za Informer istakao da će dvostruki strelca protiv Liverpula dobiti veću platu, a potom to i objasnio:

- Milan ima ugovor još godinu dana i uskoro će dobiti veću platu. Njegov ugovor će biti revidiran jer on danas nije isti igrač kao pre godinu i po dana kada je došao. Ja imam princip u klubu: ''Kakav tretman imaš kod trenera, takav tretman imaš na blagajani''. Svim igračima s vremena na vreme revidiramo ugovore i to je normalna procedura.

Nije Pavkov jedini igrač s kojim se razgovara na temu novog ugovora.

Pavkov sa saigračima slavi gol protiv Liverpula Foto: Marko Jovanović

- Kada dođe na godinu dana ili šest meseci do do isteka ugovora, Zvezda ima princip da razgovara sa igračima. Već nekoliko meseci pregovaramo sa Savićem, Stojkovićem i Krstičićem i oni će u narednim danima potpisati nove ugovore - jasan je Terzić koji je apelovao da se ne vrši toliki pritisak nad igračem koji je ''preko noći'' postao prva zvezda tima:

- Milan je skroman dečko iz radničke porodice i treba ga pustiti da radi svoj posao i da se raduje golovima koje postiže. Razumem interesovanje zvezdaške javnosti, ali ne treba mu stavljati terena na leđa kao da je Mesi. Ima punu podršku saigrača, trenera Milojevića, nas iz rukovodstva... Vidim da su krenuli romani o tome ko je otkrio Pavkova i ko je šta rekao. Neprimereno je prema ostalim igračima Zvezde da se potencira samo Pavkov.

VIDEO: Zvezdin guslar ispevao novu himnu za Pavkova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale021

    9. novembar 2018 | 09:35

    Prvi napadac Pavkov,rezerva Joveljic,a onda ostali.

  • Boki

    9. novembar 2018 | 09:27

    Sve je Terzić rekao kako treba biti.

  • Goran

    9. novembar 2018 | 09:20

    Nije on preko noci postao zvezda navijaci ga prate i u zvezdi i dok se seljakao u radnicki i svi su bili pre za njega nego za nekog drugog da ne pominjem ime a pavkov je pokazao protiv salzburga i liverpula da su delije u pravu da jeon nas najbolji napadac hvala bogu sto je to shvatio i miloje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA