≫ 

Plea het-trikom srušio Verder, goleada Dizeldorfa protiv Herte! (FOTO)

Mnogo golova u subotnjim mečevima Bundeslige

  • 0

Fudbaleri Menhengladbaha iskupili su se za dva teška poraza od Leverkuzena i Frajburga pošto su na gostovanju sa 3:1 pobedili Verder u okviru 11. kola Bundeslige. 

Junak meča je francuski internacionalac Plea koji je het-trikom srušio domaćina.

Navijači popularnih Koltova dobili su novog miljenika. Alesane Plea, igrač utakmice u duelu sa Verderom prvi put je pogodio u 39. minutu kada je iz igre izbacio dovjicu svojih čuvara posle čega je loptu lagano prosledio u mrežu.

Isti igrač nastavio je da rešeta mrežu na početku drugog poluvremena kada je posle kornera, dao gol kroz noge golmana Pavlenke.

Borusija nije popuštala ni posle ubedljivog vođstva, konstantno su napadali i želeli do 3. pogotka. U tome su uspeli u 52. minutu kada dvadesetpetogodišnji Francuz dolazi do trećeg gola na meču.

Do kraja domaći su preko Sahina uspeli samo da ublaže rezultat, ali ne i da preokrenu, pa je na semaforu ostalo 3:1 za raspucane goste.

Sa druge strane "fenjeraš" Dizeldorf razbio je Hertu na svom stadionu sa 4:1 i tako došao da vrednih bodova u borbi za opstanak. Herta je posle odličnog početka sezone ušla u seriju loših rezultata zahvaljujući kojima je trenutno na 8. mestu Bundeslige.

Posle prilično neefikasnog prvog dela usledila je goleada Fortune u drugom poluvremenu, pogađali su Usami i Henings i potom Raman dva puta, da bi herta pred sam kraj meča, u 88. minutu došla do počasnog pogotka preko Selkea.

Bundesliga, 11. kolo

Subota:

Fortuna - Herta 4:1

Frajburg - Majnc 1:3

Hofenhajm - Augsburg 2:1

Nirnberg - Štutgart 0:2

Verder - Menhengladbah 1:3

18:30h Dortmund - Bajern

Razvrstitve pripravlja Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA