≫ 

Potop na Bombonjeri! Slapovi liju sa tribina, Boka i River na čekanju zbog surovog nevremena (FOTO)

Prva utakmica finala Kopa Livertadores Boka-River biće odigrana u nedelju ako to vremenski uslovi dozvole

  • 1

Posle najava, sada je i zvanično, prva utakmica finala Kopa Libertadores između najvećih argentinskih klubova Boke Junios i River Plejta, odložena je zbog teškog nevremena koje je pogodilo Buenos Ajres. 

Kiša i olujni vetar, sručili su se na prestonicu Argentine satima pre termina odigravanja utakmice, i grad je paralisan, pa je odlaganje meča bila jedina logična odluka nakon apokaliptičnih scena.

Inspekcija takmičenja, zajedno sa sudijama, mogla je na licu mesta da se uveri da ne postoji ni minimum uslova za odigravanje utakmice, sa fotografija koje stižu sa kultnog stadiona vidi se i pravo stanje stvari.

Teren je gotovo natopljen sa svih strana, sa tribina se voda sliva u slapovima, stolicama je nemoguće prići bez gumenih čizama...

Sudije su u terminu odigravanja, u skladu sa protokolom, izašle na teren, gde su se uverile da se utakmica definitivno ne može odigrati.

Iako su radnici na stadionu uložili najveće napore da isuše teren, nije vredelo, na spektakl će morati da se sačeka do daljeg (sledeći termin je nedelja).

Pogledajte fotografiju sa lica mesta - ovde fudbal nije mogao da se igra.

Foto: twitter/Mahmud Quarara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SamoKazem

    10. novembar 2018 | 20:24

    Ovo je Bog video da ce biti haosa pa poslao kišu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA