≫ 

Ožegović pomogao bolesnom dečaku i devojčici pred operaciju! (FOTO)

Bivši fudbaler Partizana dočekao mališane i njihove roditelje u gradu u kome igra i pomogao im da se lakše prilagode za operaciju

  • 3

Svi smo čuli za životnu priču devojčice Darije Antović (2008)sa Kosova i Methohije koja je zbog produženog porodjaja ostala duže bez kiseonika i samim tim bila u inkubatoru 21.dan.Nažalost dijagnostikovana joj je cerebralna paraliza i epilepsija.Kao veliki navijači Partizana njeni roditelji su često bili u kontaktu sa igračima i PR službom kluba kako bismo maloj Dariji barem video porukama i internom pomoći ulepšali pojedine trenutke.

Dugo su se sakupljala novčana sredstva i čekao termin operacije za nju i dečaka Aleksandra Radojčića koji takodje ima dijagnostikovanu cerebralnu paralizu.Deca su operisana pre nekoliko dana u Centru za nove medicinske tehnologije u Tuli (Rusija)  gde je izvrsena operacija fibrotomija po ulizibatu.

Kako živi i igra u Tulu porodicama je pri dolasku i povratku,kao i tokom čitavog perioda boravka pomogao na različite načine i bivši igrač Partizana Ognjen Ožegović pokazavši i ovog puta svoju humanu stranu.Na svakoj strani sveta -Partizanova porodica!

Teško bolestan dečak avionom Vlade Srbije upućen na transplantaciju jetre u Italiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA