Pavkov u selu dobio Arenu sport: Roditelji će konačno moći da ga gledaju na TV-u (VIDEO) (FOTO)

Redse je nokautirao momak čiji roditelji nisu mogli kod kuće da prate meč - taj problem je konačno rešen

  • 1

Pavkovmanija i dalje ne prestaje, iako je od pobede Crvene zvezde nad Liverpulom sa 2:0 prošla cela nedelja. Epicentar je u Begeču, mirnom seocetu nedaleko od Novog Sada, gde je Milana Pavkova dočekalo iznenađenje u režiji Arenasporta.

Foto: Nikola Tomić

Na kanalima ove televizije i dalje se vrte golovi koji su dotukli vicešampione Evrope i najskuplju odbranu na svetu, a kuriozitet je da roditelji Nikola i Zuzana, odnosno sestra Milica, nisu mogli kod kuće da gledaju utakmicu!

Foto: Nikola Tomić

To je Milanova mama otkrila u intervjuu za Telegraf, a kada su to pročitali i čelni ljudi Arene, nije se mnogo oklevalo.

Zakazan je odlazak u Begeč, gde je konačno i uvedena Arenasport u dom momka o kom je brujala cela Evropa prošle nedelje.

Foto: Nikola Tomić

Ekipu Telegrafa i direktora Arenasport Nebojšu Žugića, Milan Pavkov dočekao je raširenih ruku i u društvu prijatelja koji su nestrpljivo čekali reprezentativnu pauzu, kako bi konačno zajedno proslavili veliki uspeh.

- Istog trena kada smo čuli da je porodica Pavkov bila prinuđena da u gostima gleda meč, odlučili smo da krenemo u akciju i da rešimo taj problem, da putem MTS TV-a prate sve mečeve Milana u dresu Zvezde, nadam se, u novim pobedama u Ligi šampiona. Zvezda na Areni ima dobar skor, dve utakmice i četiri boda, gol razliku 2:0, mislim da je na neki način i naš kanal bio talija klubu, nadam se da će tako biti i u budućnosti - rekao je Žugić posle ćaskanja sa Milanom u dnevnom boravku begečkog doma.

On se posebno zahvalio porodici Pavkov na prijatnom dočeku, a smatda da su dosadašnji uspesi na Marakani napravili lepu uvertiru za PSŽ.

- To će biti spektakl i nadam se da će Zvezda ostati u igri za prolaz, nadam se da će meč imati takmičarski karakter, da će biti rezultat takav da se svi u Srbiji raduju. Takođe, želja mi je da što više srpskih klubova uspe u Evropi i da na krilima ovog uspeha Zvezde i drugi krenu tim putem, pa ih sledeće godine gledamo na Areni u Evropi.

Foto: Nikola Tomić

Priznao nam je zatim Milan da više voli čak i utakmicu bez golova nego dobar film, pa ga je potez Arene posebno obradovao i sada će njegov dom biti pretvoren u mali fudbalski bioskop, kada Milan bude vodio superligaške i bitku protiv moćnog PSŽ-a.

Takođe, Milan nam je bez lažne skromnosti priznao i koliko voli da gleda svoje poteze i golove, ceni da je pogotke protiv Liverpula pogledao bar 200 puta.

- Sebe obožavam da gledam posle utakmica, kada su još ovakve situacije i prilike u pitanju, spreman sam da to gledam neprestano - kaže Milan, čija će porodica sada u tome uživati direktno.

- Do sada smo imali neki drugi paket, danas smo ubacili i Arenu, pa će moći kod kuće da se raduju i prate utakmice. 

Ostanite uz Telegraf, u toku dana ćete moći da pročtate i veliki intervju sa novim junakom Delija, koji je otkrio mnogo zanimljivosti - kako je saznao da će startovati protiv Liverpula, zašto još nije mogao da spava posle utakmice, kako je proticao duel sa Virdžilom van Dajkom...

VIDEO - Bomba Pavkova za 2:0

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N N

    13. novembar 2018 | 23:19

    A ostali gradjani koji placaju rts-u pretplatu neka gledaju jedno isto zadnjih 30 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA