≫ 

Zvezda iz trećeg pokušaja dovodi najduže čekano pojačanje, i to bez obeštećenja!

Rukovodstvo tima sa Marakane ne sedi skrštenih ruku!

  • 24

FK Crvena zvezda pokušao je u dva navrata da dovede Nemanju Milunovića, ali će treća prilika biti talična, po svemu sudeći.

Kako prenose Večernje novosti, Zvezda je na dobrom putu da dogovori Nemanju Milunovića, štopera BATE Borisova koji bi mogao da dođe kao slobodan igrač, jer mu ugovor sa prvakom Belorusije ističe 31. decembra.

On je dugo bio tiha želja Vladana Milojevića, prepreku je predstavljalo obeštećenje, ali i stav Milunovića, koji je čekao primamljivije ponude i nije verovao u dugoročne uspehe tima sa Marakane.

Ulazak u Ligu šampiona je promenio njegov stav, naročito pošto ne igra ni za klub više, jer je poslednji meč prvenstva odigrao 15. septembra protiv Dnjepra, iako je bio najbolji štoper beloruskog šampionata.

Bilo je i povreda koje su mu prekinule kontinuitet igrara, nije ni došlo do produžetka ugovora, a sada bi se konkurencija Vujadina Savića, Miloša Degeneka i Srđana Babića dostojno pojačala.

Topla dobrodošlica Pavkova uz hladno pivo i vruće prase!

Delija ovekovečio pobedu nad Liverpulom

(Telegraf.rs=

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • racki

    15. novembar 2018 | 06:03

    doveli ste 17568 igraca ...ko se jos seca ovih u junu sto su dosli.

  • marko

    14. novembar 2018 | 22:36

    nije igrao od septembra, znaci pravi igrac za nas. Ni Boaci nije igrao a nama je super. Uzmite bolje decu a ne ove koji kad puknu onda hoce da igraju a kad ih trazimo nece....

  • UŠATI i mali partizai

    14. novembar 2018 | 22:33

    Terza vrhunski vodi klub. Šta li sada misle Adzić i valjda se preziva Medojević što je igrao u Vojvodini i druga liga Nemačke... kako je njihov izbor bio pogrešan. Ima Terza i promašaja, kao sada Kafu, ali to je sastavni deo života, ko radi taj i greši. Milunović je odličan igrač, a i sjajno je igrao protivu nas na Marakani...još jednom, sve pohvale za rukovodstvo Crvene Zvezde!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA