≫ 

Deco moja, budite kao Milan Pavkov: Emotivno pismo Srbina iz Švedske svojim sinovima!

On je biser u svetu laži i izopačenosti, borac i vrhunski sportista, istinska zvezda u masi izmišljenih i bolesnih "reality" i sličnih likova.

  • 2

Priča i video Telegrafa direktno iz Begeča o Milanu Pavkovu, tihom heroju iz senke Crvene zvezde ostavila je jak utisak na sve čitaoce iz regiona i šire. Tako je Predrag Jovanović naš gastarbajter iz Švedske u ovoj priči video poučnu stranu i želeo je da to prenese svojoj deci.

- Dao je dva gola velikom Liverpulu, ali i svojim stavom, verovatno potpuno nesvesno postao motivator uspeha i dobrih vibracija za mnoge, pa i za mene. Kada sam pogledao ovaj video u dahu sam otkucao sledeću poruku svojoj deci, velikim borcima i sportistima - napisao je Predrag u komentarima na našem portalu i zatim preneo šta je to napisao deci:

"Gledam i ne mogu da verujem koliko je samo ovaj Pavkov dobar i neiskaveren dečko. Ne stidi se ni sebe, ni svoje prošlosti, ni porekla. Ponosan i siguran u sebe, put kojim se kreće kroz život. Snima se u svom roditeljskom, seoskom poljoprivrednom dvorištu sa sve starim traktorom u pozadini, a trenutno igra za Crvenu Zvezdu, šampiona Evrope i sveta, dao je moćnom Liverpulu dva fantastična gola, zadivio svet i već ušao u istoriju fudbala i mnoga srca!

Koliko već sutra će voziti automobile od pola miliona eura, imati kuću od par miliona, ali ipak uprkos svemu ne zaboravlja stare prijatelje, roditelje i svoje selo. Redak primer čoveka koga nije ubilo ovo vreme neviđenog foliranja, bolesti društvenih mreža, lažnog sjaja i predstavljanja samoga sebe u nekom drugom, nerealnom svetlu.

Ne bi dao svoje selo i rodnu kuću ni za sve milione evropskih timova Milan Pavkov Foto: Nikola Tomić

Biser u svetu laži i izopačenosti, borac i vrhunski sportista, istinska zvezda u masi izmišljenih i bolesnih "reality" i sličnih likova. Dokaz da se iskrenošću i poštenim radom moze doći do uspeha. Ma koliko sebe smatrao dobrim čovekom, postidim se kada vidim ovakve ljude.

Deco moja budite ovakvi! Uvek imajte na umu ko ste, odakle ste i kuda ste krenuli. Budite uporni i lomite, gazite, preskačite svaku prepreku na svom životnom putu, a biće ih sigurno mnogo, možda i previše za vaša dečija leđa.

Ne odustajte apsolutno nikada, ma koliko bolelo ili bilo na ivici suza. Verujte u svoje ciljeve i snove, jer oni su nestvarno lako ostvarivi, ma koliko veliki bili, kada je čovek-čovek i kada se iskreno veruje u njih. Na loše ljude nikada ne obraćajte pažnju i ne gubite, ni vreme, ni energiju na njih. Karavani sa vrednim tovarom nikada ne bi stizali na svoj cilj kada bi se okretali za svakim psom koji je zalajao ili nekim zlonamernikom koji je bacio kamen na njih.

Često je roditeljima pomagao u seoskim poslovima: Milan Pavkov Foto: Nikola Tomić

Znate i sami da vas vaš otac voli takve kakvi i jeste danas, mladi, lepi, nasmejani, prepuni energije i nada. Na dobrom ste putu, idite samo napred i bez skretanja i stajanja...trčite, hodajte, puzite...samo nemojte nikada stajati.

Život će vam vratiti uspehom i srećom, snovima pretočenim u stvarnost, i onim što je jedino važnije od roditeljske ljubavi...ucinićete da volite život i svet oko sebe!

P.S. Mislim da je ovo najpametnije utrosena pauza na poslu u mom životu 🙂🙂

Pozdrav od tate iz dalekog Stockholma..."

VIDEO: Pogledajte i vi priču o Milanu Pavkovu

(D.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    15. novembar 2018 | 11:37

    Vama je zivot dao sve... A meni Milan Pavkov je.... ⚽⚽⚽

  • car

    16. novembar 2018 | 15:36

    boze svasta..dao dva gola digli ga u nebesa...a smejali se svi zvezdi pre liverpula...sad napoli kad ix napuni opet stara prica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA