Kako je Jokan dobio otkaz? U ponedeljak mu rekli da ne brine, u sredu ujutru je zazvonio telefon i samo je čuo - otpušten si!

Srbin navodno nije bio ljut, ali jeste iznenađen potezom Sahida Kana

  • 4

Skoro u svim svetskim medijima udarna vest u sredu ujutru bio je otkaz koji je Slaviša Jokanović dobio u Fulamu!

Srbin je platio ceh lošim rezultatima i poslednjem mestu na tabeli Premijer lige, a na njegovo mesto je, kao što znate, stigao Klaudio Ranijeri.

S jedne strane njegov otkaz nije bio iznenađenje, a sa druge jeste iz razloga što je u ponedeljak dobio punu podršku vlasnika kluba Sahida Kana.

Međutim, isti taj vlasnik je u sredu ujutru, oko devet časova po srednjeevrospkom derbiju, pozvao telefonom Jokanovića i poručio - otpušten si!

Tako barem tvrde engleski mediji koji navode da Jokanović nije bio ljut, ali jeste izenađen odlukom Kana. Upravo zbog pomenute podrške koju je dobio u ponedeljak.

Jokanović će morati da traži novi posao Foto: Tanjug/AP

- Nisam očekivao da ću morati da objavim ovu izjavu vezanu za Slavišu i voleo sam da su okolnosti bile drugačije, ali naš put ove sezone doveo me je do toga da sam morao da donesem pravu odluku u pravo vreme. Za naše navijače, klub igrače...Slaviša će uvek imati moje poštovanje za sve što je učinio za Fulam - rekao je Kan u sredu.

Njegov potez je dobio veliku osudu od strane navijača Fulama koji su pružili podršku Jokanoviću.

Ipak, i oni su svesni da klubu nije išlo dobro u poslednje vreme i da je zabeležena samo jedna pobeda na poslednjih 12 utakmica.

- Razočarani smo što je Slaviša Jokanović otišao i želimo da se zna da ćemo mu oduvek biti zahvalni za sve što je učinio. Klub je pre nekoliko dana izjavio da će Jokanović nastaviti posao i sada može samo da usledi rasprava da li je otpuštanje bilo prerano. Slaviši želimo sve najbolje u nastavku karijere i neka zna da će uvek biti jedan od najvažnijih menadžera kluba - rekao je Tom Grejtreks, vođa jedne grupe navijača Fulama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    15. novembar 2018 | 15:29

    Jokane, najjači si...

  • Bojan

    15. novembar 2018 | 16:29

    Pa englezi pricaju jedno, a drugo rade. Ali iskreno, to se i ocekivalo, nema pobedu vec dugo, zadnji su u ligi i promena mora da se desi...

  • Mik

    15. novembar 2018 | 15:41

    Jokana u Partizan...da spse klub..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA