≫ 

Tadić i Mitrović složni: S njima dvojicom u timu smo dodatno jači!

Fudbaleri Orlova govorili o narednim utakmicama protiv Crne Gore i Litvanije

  • 7

Srpski fudbaleri Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić rekli su da ekipa mnogo dobija povratkom kapitena Aleksandra Kolarova i zamenika Nemanje Matića i da očekuju da će protiv Crne Gore i Litvanije pokazati da su najkvalitetniji u 4 grupi C Lige nacija.

Podsetimo, Orlovi u subotu igraju protiv Crnogoraca na Marakani (15.00), dok će u utorak na stadionu Partizana dočekati Litvaniju (20.45)

- Znamo šta nas očekuje, igramo pred našom publikom i idemo na pobedu. Dva gola kao u Podgorici? Samo je važno da ekipa igra dobro, a onda će biti i golova. Nije važno ko ih postiže, treba da pobedimo i overimo prvo mesto - rekao je Mitrović novinarima kojima je govorio i o smeni Jokanovića u Fulamu.

Nakon propuštanja oktobarske akcije u ekipu se vraćaju Kolarov i Matić, što je velika stvar prema centarforu Fulama.

- Vellika stvar je za reprezentaciju, sve što bih rekao se zna, veliko su pojačanje - jasan je Mitrović.

Mitrović slavi gol protiv Rumunije Foto: MNPress

Njegov saigrač Dušan Tadić ističe da Srbija ima odličnu priliku da obezbedi prvo mesto i plasira se u B Ligu nacija.

- U kratkom vremenskomperiodu igramo novu utakmicu sa reprezentacijom Crne Gore. Mislim da smo i u Podgorici pokazali da smo kvalitetniji od Crne Gore, alli moram da naglasim i da oni imaju veoma dobre igrače i da nisu nikako za potcenjivanje. Uglavnom veruujem da smo kvalitetniji da to moramo da pokažemo na terenu - poručuje Tadić.

Tadić dodaje da će Crnogorcima mnogo nedostajati povređeni Stefan Savić i Stevan Jovetić, a da je njegov tim jači nego u Podgorici.

Tadić na meču protiv Crne Gore Foto: Tanjug/AP/Risto Božović

- Kolarov i Matić mnogo znače za ekipu u svakom smislu. Mnogo smo jači.

Vezista Ajaksa veruje da će Srbija imati veliku podršku sa tribina stadiona "Rajko Mitić".

- Nadam se da će biti podrške sa tribina, a na nama je da dobrom igrom i rezultatom usrećimo navijače. Mislim da će sve biti kako treba, teren, ambijent, igra - zaključio je on.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cox

    15. novembar 2018 | 16:38

    Sta se ovaj Mitrovic pita?! Da se ja pitam ne bi trebao ni da igra, prednost veliku imaju Luka Jovic i Prijovic.. ali pita se „veliki strucnjak“ Krstajic!!!!!

  • realno

    15. novembar 2018 | 20:13

    Rajković- Ivanović (Ali on ne sme igrati zbog utakmica pa zovu mladjanog Rukavinu), Milenković, Veljković, Kolarov- Gaćinović, Maksimović, Matić, Tadić- Jović, Mitrović...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA