≫ 

Rumuni pobedom odgovorili na kaznu zbog Srbije, Škoti razvalili Albance, Italijani i Portugalci žestoko razočarali (VIDEO)

Lepa pobeda za Rumune!

  • 0

Fudbaleri Rumunije pobedili su Litvance sa 3:0, dok je Škotska sa 4:0 deklasirala Albance na gostovanju u Ligi nacija. U Ligi A, Italija i Portugalija su remizirale bez pogodaka.

Rumuni su bez publike dočekali Litvance u Ploeštiju, posle skandiranja "Kosovo je Srbija" i bakljade, ali to nije previše smetalo da se rutinski pobedi tim Litvanaca.

Već u 7. minutu je Puscas bio strelac, da bi u drugom poluvremenu Keseru i Stančiju postavili konačan rezultat, posle kog je Rumunija zauzela drugo mesto sa devet bodova, iza Srbije koja je lider grupe 4 u Ligi C, sa 11 bodova.

Foto: Tanjug/AP

Albanci su doživeli potop u Skadru, već u 14. minutu je Frejzer zatresao mrežu, a Mavraj je zbog brutalnog starta dobio crveni karton u 22. minutu.

Flečer je potom pogodio iz penala, a Forest iz igre u 55. i 67. minutu za lagan trijumf, koji je Albance bacio na dno grupe 1 u Ligi C.

Foto: Tanjug/AP

U meču koji je trebalo najviše da obećava, Italija i Portugalija su napravili uspavanku na San Siru jer nije bilo pogodaka.

Nije bilo Ronalda u timu Portugalaca, dok Insinje i Imobile nisu uspeli da slome otpor gostiju u Milanu, pa su aktuelni prvaci Evrope prvi sa sedam bodova, Italija ima 5, Poljska jedan.

Inače, posle pobede Rumuna, Litvanija će u utorak protiv Litvanije igrati za 1. mesto i plasman u Ligu B i plej-of Lige nacija.

Nama je dovoljan i remi ukoliko Rumunija ne savlada Crnu Goru.

"Kosovo je Srbija" sa tribina i bakljada Rumuna, utakmica Srbije i Rumunije je počela

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA