≫ 

Nebuloza u Senegalu: Maneu zviždali njegovi navijači, on plakao kao kiša (VIDEO)

Čudan narod Senegalci...

  • 0

Jedan od sportskih heroja Senegala, napadač Liverpula Sadio Mane, izviždan je od svojih navijača na utakmici sa Ekvatorijalnom Gvinejom, koja je završena pobedom domaćeg tima 1:0 i overom plasmana na Afrički Kup Nacija.

Revolt navijača Senegala prema najboljem igraču ekipe nije lako objasniti, potpuno je nerazuman ako se uzme u obzir sve što je Mane učinio za nacionalni tim, mada moguće je da i dalje ima onih koji ne mogu da mu oproste promašeni penal u četvrtfinalu prethodnog Kupa Nacija protiv Kameruna.

Zvižduci protiv Gvineje čuli su se zbog toga što je napadač Liverpula promašio gol-šansu pri rezultatu 1:0 u finišu meča, sporadično su se ponavljali do kraja utakmice.

Negodovanje sa tribina toliko je pogodilo Manea da je ovaj briznuo u plač, lice je morao da pokriva dresom sakrivajući emocije, pa su ga saigrači dugo tešili do svlačionice.

Pogledajte neprijatan trenutak po Manea.

Posle meča nije želeo da komentariše zvižduke, ali jeste njegov brat koji je imao poruku za nezadovoljne navijače, obrativši im se na tviteru.

Retko je videti da zemlja ne voli najveću zvezdu kao što ste vi to pokazali. On će nastaviti da se bori za vas, žrtvovaće se i davati maksimum za Senegal, pružati ljubav i poštovanje prema nacionalnoj zastavi. Jednog dana ćete shvatiti, ali tada možda bude kasno...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA