≫ 

Šaćirijeva ispovest: S njim ne bih otišao ni na kafu, otac je na tribinama čuo kako su mi navijači Zvezde psovali majku!

Albanac dao opširan intervju za švajcarske medije

  • 47

Švajcarski reprezentativac Đerdan Šaćiri dao je nedavno intervju za tamošnji ''Blik'' u kom je govorio o meču sa Belgijom, utakmicama u dresu Liverpula, ''ratu'' sa Gerijem Nevilom, ali i o detalju sa meča protiv Crvene zvezde.

Duel sa Belgijom je odigran u nedelju veče, Švajcarci su dobili sa 5:2, tako da se o ovoj temi nećemo baviti. Ali hoćemo ostalim detaljima iz Šaćirijevog razgovora.

Razgovora koji su preneli određeni engleski mediji, a njih je najviše interesovalo šta Albanac ima da kaže na ''napad'' Gerija Nevila. Podsetimo, legendarni fudbaler Junajteda je negativnom kontekstu komentarisao Šaćirijevu igru.

- Ne interesuje me šta je Nevil rekao, Ne interesuje me ni to ako bi sada rekao da igram sjajno. S njim ni kafu ne bih popio - rekao je Šaćiri:

- Mnogi su smatrali da je Liverpul prevelik zalogaj za mene, ali ja sam ostao miran čak i kada sam malo igrao na početku.

Šaćiri u duelu sa Gobeljićem Foto: Tanjug/AP

Novinara je interesovali i to kako Šaćiri gleda na Klopovu odluku da ga ne vodi u Beograd.

- S jedne strane razumem, jer je Klop želeo da spreči nepotrebnu tenziju. S druge, žao mi je što nisam mogao da pomognem timu - rekao je Šaćiri koji se osvrnuo i na uvrede navijača Zvezde tokom meča na Enfildu:

- Čuo sam kako su mi psovali majku. I moj otac je bio na stadionu tako da je i on bio ''upoznat'' sa psovkama.

>>> Nemci su već ispali iz elitnog ranga Lige nacija, a u poslednjem meču Holanđani imaju prilike da preteknu Francuze na prvom mestu, za šta im je dovoljan i bod. Kvota na Nemačku je 1,90, a duplu šansu X2 odličnih 1,89. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Nemačka - Holandija.

VIDEO: Šaćiri se pravi lud. Tvrdi da se niko u Srbiji niko nije potresao zbog "orla"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trol

    19. novembar 2018 | 11:03

    Čime je ovaj zaslužio medijsku pažnju? Zbog toga što mrzi Srbiju?Pih!!!

  • driton

    19. novembar 2018 | 11:35

    a zasto toliko vam smeta njohova majtorija futbala

  • Tyson

    19. novembar 2018 | 10:31

    Ovaj Saciri je ruzan ko da ga je sestra rodila..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA