≫ 

Bilo mi je drago kad je Zvezda srušila Liverpul: Zvonimir Boban iznenadio javnost!

Bivši as Dinama i Hrvatske se osvrnuo na fudbalska dešavanja u regionu, pa je pomenuo i Zvezdu

  • 10

Zvonimir Boban, legendarni fudbaler Dinama, Jugoslavije i Hrvatske bio je gost Fudbalskog saveta Bosne i Hercegovine u Sarajevu. On je pričao o dešavanjima u regionu, pa je otkrio da mu je bilo veoma drago što je Zvezda pobedila Liverpul.

- Gledao sam Zvezdinu utakmicu s Liverpulom, odigrali su karakterno i čvrsto. Pripadnost ovim prostorima čini da mi je uvek toplo oko srca kad vidim da neko odavde napravi nešto lepo - izjavio je Boban u Sarajevu i iznenadio fudbalsku javnost.

Podsetimo, Boban je poznat kao veliki hrvatski nacionalista, predvodio je "kockaste" do trećeg mesta na Svetskom prvensvtu u Francuskoj 1998. godine, a animozitet prema Srbima nagovestio je napadom na policajca tokom nereda na "Maksimiru" 1990. godine u duelu Dinama i Crvene zvezde u predvečerje ratnog vihora koji je zahvatio bivšu Jugoslaviju.

VIDEO: Boban napada policajca u Zagrebu na meču sa Zvezdom 1990. godine

Delije su imale jednu poruku na Marakani za svoje ljubimce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    20. novembar 2018 | 17:21

    Sve je bilo stvarno fenomenalno i nestvarno ali bi dao i predlog organizatorima navijaca da bi trebalo nastaviti sa pesmom PUKNI ZORO. Bio sam i na toj utakmici Zvezde kada je ceo stadion dobio tekst pesme na papiru i svi u glas smo horski pevali. Bilo je zadivljujuce. Mislim da se protivniku ledila krv u zilama

  • Luj

    20. novembar 2018 | 19:40

    Šta nas briga što je njemu drago,

  • Milan

    20. novembar 2018 | 21:41

    Ovaj poznati Srbomrzac se radovao ? Ha ha dobar vic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA