≫ 

Sve se srušilo kao kula od karata: Tumbaković razočaran igrom Crne Gore!

Fudbaler Partizana Marko Janković nije pružio partiju koju selektor od njega očekuje

  • 12

Posle poraza od Srbije, Crna Gora je i u poslednjem meču grupne faze Lige nacija izgubila, i to, od Rumunije sa 1:0.

Ovakav ishod ni malo se nije dopao selektoru Ljubiši Tumbakoviću koji je vidno bio razočaran posle poslednjeg meča.

Kako prenose podgoričke Vijesti, popularni Tumba bio je vidno razočaran "ponašanjem pojedinih igrača", a u oštrim kritikama moglo se naslutiti da se kritika odnosi na igrača Partizana Marka Jankovića.

VIDEO: Tumba ni na Marakani nije izgovorio njeno ime: Ovaj stadion, ovaj stadion, ovaj stadion...

- Sve se zna ko bi šta trebalo da radi, imamo odgovor za sve. Nisam video dok nije uzeo da šutira... - istakao je Tumbaković i objasnio:

- Mesto nam je tu gde smo. Pojedini momci moraju dobro da se zamisle. Ovde moraju da rade profesionalno, a neke stvari ako hoće da rade neka ih rade u klubovima. Pričaćemo... Razočaran sam, jer sve što se radilo dve godine srušilo se kao kula od karata.

- Nemamo mi ni samopouzdanja, ni samouverenosti. Nije samouverenost da nonšalantno izgubiš loptu, pa primimo gol, pa posle promašiš penal.. To je nedisciplina. On je mlad igrač, obično ne reagujem tako, ali...- istakao je Tumbaković.

U paklenu seriju utakmica Zvezda kreće protiv TSC-a iz Bačke Topole u Kupu Srbije, i apsolutni je favorit. Kvota na pobedu crveno-belih bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,57. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - TSC.

Najprijatnije iznenađenje Evrolige, ekipa Armanija, večeras dočekuje Baskoniju, a kvota da će zabeležiti šestu pobedu u osam utakmica je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Armani Milano - Baskonija.

Da podsetimo, Crna Gora je takmičenje u Grupi 4 Lige C završila na trećem mestu, iza Srbije i Rumunije, a ispred poslednjeplasirane Litvanije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    21. novembar 2018 | 10:27

    Bili su pod stresom zbog neuspeha njihove brace u interpolu pa nisu mogli da igraju

  • Rade

    21. novembar 2018 | 09:33

    Ti si mogao da budes trener samo u Partizanu, kao i tvoj zemljak Vujosevic. Cim izadjete iz besplatnog rominga koji vam je godinama placala drzava onda se vidi sva vasa "moc"!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    21. novembar 2018 | 08:54

    Слаб си ти тренер Тумба. Јак си као и Дуло, кад држава стоји иза вас, кад вам обезбеђује "успех". Кад морате сами, нигде вас нема.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA