Srbin koji igra za Bosnu žestoko isprozivao najvatrenije navijače reprezentacije: BHF bauštelci, vaše visočanstvo... (FOTO)

Ognjen Vranješ nastavlja da ratuje sa BH Fanatikosima

  • 6

Ognjen Vranješ žestoko je zaratio sa navijačima Bosne i Hercegovine, a situacija je kulminirala posle meča u Beču na Ernst Hapel stadionu, gde on posle utakmmice nije sa ostalim igračima otišao da pozdravi popularne "BH fanatikose", već se uputio ka svlačionici.

Posle remija u Austriji 0:0, "Zmajevi" su osvojili prvo mesto u Ligi B i obezbedili mesto u najvišem rangu za sledeće takmičenje u Ligi Nacija.

Iako je protiv Austrijanaca odigrao sjajan meč, Vranješ je stao na žulj navijačima jer nije otišao pod njihovu tribinu, zbog čega su oni žestoko počeli da ga vređaju na društvenim mrežama.

Nekoliko dana kasnije, Vranješ se oglasio na Instagramu i isprozivao sve članove "BH Fanatikosa".

- Proslo je 5 dana od utakmice sa Austrijom a i dalje čitam pojedine medije i već moje omiljene bauštelce BHF, kako me vređaju što se nisam naklonio njihovom visočanstvu. E pa, da vam kažem, ponosan sam na ove svoje momke koji su dali poslednj atom snage i uradili veliki posao da usrećimo naciju i našu sreću i uspeh nećete staviti u drugi plan ma koliko to pokušavali - napisao je Vranješ uz timsku fotografiju sa meča protiv Austrije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

Takođe je i na Storiju objavio citat iz pesme Beogradskog sindikata:

Printskrin: Instagram.com/ognjen_vranjes

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    21. novembar 2018 | 20:41

    Ne vidim ikakav razlog da Srbi igraju za bosnu. Nikad nece dobiti postovanje. Kvazi drzava

  • Crazy North

    21. novembar 2018 | 20:04

    Secam se ovog igraca iz vremena dok je bio u Zvezdi. Najavili ga kao novog Nemanju Vidica a nije dobio sansu... Strasan potencijal je bio...

  • Milan

    21. novembar 2018 | 18:24

    Što ne igraš za Srbiju tako ti i treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA