Zvezdini klinci napravili gol razliku 73:0

Talenti Crvene zvezde tokom jeseni su ostvarili brojne uspehe, kako u dresu našeg kluba, tako i predstavljajući crveno-belu filijalu Grafičar, koja je u dve konkurencije nadomak izlaska na nacionalnu pozornicu.

  • 3

Posebnu pažnju prethodnih meseci skrenuli su mlađi kadeti, Zvezdini biseri rođeni 2003. godine, koji se takmiče u Kadetskoj ligi Beograda braneći grb Grafičara.

U konkurenciji sa godinu dana starijim rivalima učenici Marka Neđića upisali su 12 pobeda uz gol razliku 73:0, u isto toliko utakmica uz mirnu mrežu svih 1080 minuta. Time su ostvarili jedinstven podvig.

- Cilj pred početak sezone bio je da se igrači kroz takmičenje sa godinu dana starijim protivnicima dodatno razvijaju i da izbore mesto u našem B timu u Kadetskoj ligi Srbije. Ušli smo u novi izazov sa željom da se pokažemo u najboljem svetlu, ali moram priznati da su aktuelni rezultati iznad svih očekivanja. Ostvarili smo impresivan učinak uz dominantnu igru – istakao je Neđić.

Printskrin: Youtube/Zvezda kids

Zvezdini petnaestogodišnji biseri će na proleće nastaviti borbu za gradski tron sa željom da posle titule pionirskog prvaka Srbije osvoje i drugo takmičenje zaredom, a u konkurenciji za trofeje su i druge generacije naših talenata u redovima Grafičara.

Omladinci su drugoplasirani posle 15 kola uz samo tri boda zaostatka u odnosu na Zemun i takođe su u konkurenciji za plasman na nacionalnu pozornicu.

Pioniri Grafičara zimu dočekuju kao prvoplasirani u Trećoj ligi pionira sa 21 osvojenim bodom u osam utakmica, dok su petlići drugoplasirani u Ligi petlića grupa B sa 22 boda u devet kola.

(Telegraf.rs/crvenazvezdafk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rici77

    22. novembar 2018 | 20:52

    Treba proveriti ko je bio glavni sudija u tim mecevima!!!??

  • Vale

    22. novembar 2018 | 21:20

    Nije tacno uopste.pratim tu ligu redovno.primi li su jedan gol od lokomotive makis.rezulta je bio 10:1.ima na you tube.

  • Mladen

    22. novembar 2018 | 23:21

    Gube u subotu od studentskog😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA