≫ 

Lalatović uz osmeh najavio da će sada biti na klupi protiv Zvezde: Kafu zarađuje kao ceo Radnički, oni su za nas PSŽ!

Trener Nišlija ističe da su crveno-beli veliki favoriti na Čairu, ali da se njegov tim neće predati

  • 0

Trener Radničkog iz Niša, Nenad Lalatović, poručio je da je Zvezda favorit za meč protiv njegove ekipe na Čairu u 17. kolu Superlige.

Njegov tim je poslednji put poražen upravo u duelu protiv Zvezde na Marakani na startu Superlige, a od tada su nanizali 15 utakmica bez poraza, te Nišlije trenutno drže drugu poziciju na tabeli sa 11 bodova zaostatka za crveno-belima i četiri više u odnosu na Partizan.

- Volim velike utakmice, ali ne pravim razliku u odnosu na mečeve sa Zvezdom i Partizanom i one ostale - rekao je Lalatović za Žurnal, koji se zatim nasmejao, kada je dobio pitanje "da li dolazi na utakmicu"?

- Naravno - uz osmeh je poručio Lalatović, koji već tri puta u ovoj sezoni nije bio na klupi Radničkog, a jednom upravo i na meču protiv Zvezde na Marakani.

On je poručio da samo jedan igrač crveno-belih, Žonatan Kafu (koji prema našim saznanjima ima platu od 700.000 evra), košta koliko i čitav tim Radničkog. Ali, ističe i da je pobeda Zvezde nad Liverpulom vodilja ekipe sa Čaira, da napravi iznenađenje.

- Zvezda je favorit, ne samo protiv nas, nego na svim utakmicama u našem prvenstvu. Sada još veći jer je pobedila Liverpul. Ne preti se timu koji pobedi Liverpul. A Zvezda ima dva tima, jedan za Ligu šampiona, durgi za našu ligu - oba odlična. Samo Kafu zarađuje koliko ceo Radnički zajedno. Ono što je PSŽ za Zvezdu, to je Zvezda za nas, ali ne znači da čemo da se predamo. Zvezdina pobeda i igra protiv Liverpula je recept Radničkog za uspeh koji želimo da napravimo - zaključio je Lalatović.

VIDEO: Telegraf u kući Milana Pavkova, gde vozi traktor i hrani stoku

Jedan od najvećih derbija u Francuskoj igra se večeras u Lionu, gde gostuje Sent Etjen. Kvota na pobedu domaćih je 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lion - Sent Etjen.

Posle velike krađe u Moskvi, Žalgiris će imati dodatni motiv da večeras savlada Himki. Kvota na trijumf Litvanaca je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Žalgiris - Himki.

Miloš Teodosić i Bobi Marjanović večeras od 21.30 sa svojim Klipersima igraju protiv Memfisa i kvota na pobedu njihovog tima je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za NBA ligu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA