≫ 

Panika u PSŽ-u zbog Nejmara i Mbapea! Da li će Francuzi na Marakanu doći bez ikakvih ambicija?

Parižani najverovatnije bez dve najveće Zvezde igraju odlučujući meč Lige šampiona

  • 1

Prava panika zavladala je u Pari Sen Žermenu posle reprezentativne pauze, tokom koje su se "Svecima" povredila dve najveće Zvezde - Nejmar i Kilijan Mbape.

Obojica sigurno neće biti u timu za duel protiv Tuluza, ali ono što najviše brine navijače i čitavu upravu kluba sa Parka prinčeva, jeste da li će biti spremni za duel protiv Liverpula u 5. kolu Lige šampiona.

Taj duel je odlučujući za PSŽ, koji ima bod manje od Liverpula i Napolija, pa bi u slučaju poraza od Engleza gotovo sigurno ostao bez plasmana u nokaut fazu, te bi na Marakanu stigli bez velikog rezultatskog imperativa, koji bi u tom slučaju jedino mogao da znači borbu za treće mesto i nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

Ali, PSŽ je tim koji je formiran za osvajanje Lige šampiona i pitanje je da li bi ih uopšte i motivisalo da se takmiče u Ligi Evrope, pa će za njih duel protiv Liverpula biti finale pre finala.

Ako ostanu bez Nejmara i Mbapea za taj duel, ekipi Jirgena Klopa ozbiljno rastu šanse na Parku prinčeva.

VIDEO: PSŽ u novom obliku: Pica Sen Žermen na tanjiru

Jedan od najvećih derbija u Francuskoj igra se večeras u Lionu, gde gostuje Sent Etjen. Kvota na pobedu domaćih je 1,63. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lion - Sent Etjen.

Posle velike krađe u Moskvi, Žalgiris će imati dodatni motiv da večeras savlada Himki. Kvota na trijumf Litvanaca je 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Žalgiris - Himki.

Miloš Teodosić i Bobi Marjanović večeras od 21.30 sa svojim Klipersima igraju protiv Memfisa i kvota na pobedu njihovog tima je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za NBA ligu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA