≫ 

Zabrinjavajuća fotografija Prosinečkog, pre nego što mu je pozlilo: A mnogi su se smejali njegovom ekstremno velikom stomaku (FOTO)

Legenda Zvezde i aktuelni selektor "Zmajeva" ima ozbiljan problem sa kilažom, ali i sa lošim navikama koje mu narušavaju zdravlje

  • 3
Robert Prosinečki se ozbiljno ugojio, a i paklica cigareta uvek mu je na stolu; Foto: nfsbih.ba

Robert Prosinečki zabrinuo je fudbalsku javnost širom regiona, nakon što je u medijima prostrujila informacija da mu je pozlilo u noći između četvrtka i petka i da je hitno primljen u bolnicu u Sarajevu.

Selektor Bosne i Hercegovine zadržan je na ispitivanjima, nakon što mu je posle infuzije bilo bolje, kako bi se ustanovilo šta je uzrok njegovog lošeg stanja, zbog kojeg je morao u bolnicu.

Možda je odgovor u fotografiji, koju je objavio Fudbalski savez Bosne i Hercegovine pre nekoliko dana, uoči utakmice protiv Austrije u Ligi nacija, gde je Bosna obezbedila plasman u A Ligu nacija i obezbedila baraž za EURO 2020. godine.

Na toj fotografiji je Prosinečki u društvu još nekoliko članova ekipe BiH, a evidentno je da ima ozbiljan problem sa kilažom, jer mu je stomak ogroman. Takođe, jasno je i da su loše navike, koje ga prate još iz igračkih dana, (čak i onda kada je Real dolazio po njega, a on palio cigaretu pred njima) i dalje sastavni deo njegovog života, pošto jeispred sebe na stolu imao upaljač i paklicu cigareta.

Robi će morati ozbiljno da razmisli o svom zdravlju; Foto: AP/Tanjug

Sve to u kombinaciji sa stresom, koji nosi posao selektora, verovatno je doveo do toga da mu je pozlilo i da je morao da završi u bolnici.

Nema sumnje da bi popularni Robi, radi sebe i velikog broja navijača koji mu žele samo najbolje, morati da poradi na tome da smrša i da koliko je moguće prekine ili smanji sa cigaretama.

VIDEO: Refik Šabanadžović za Telegraf o Sarajevu i Zvezdi nekada i sada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA