≫ 

Vreme je za derbi! Šta je to Lalatović rekao igračima Radničkog pred meč sa Zvezdom?

Duel prvog u drugog na tabeli SL na programu je od 19.00 časova

  • 14

Fudbaleri Crvene zvezde i Radničkog od 19.00 časova (Arena Sport 1) igraju derbi meč 17. kola Super lige u Nišu!

U pitanju je susret prvog i drugog na tabeli, a razlika na tabeli iznosi devet bodova. Dovoljno da se na vrhu i te kako zakuva ukoliko domaći tim kojim slučajem upiše trijumf protiv crveno-belih.

Malo im je falilo da ranije tokom sezone savladaju Partizan na Čairu (vodili su 2:0), ali im u goste dolazi tim koji na 17 mečeva ima 16 pobeda i jedna remi. Tim koji igra Ligu šampiona i koji apsolutno dominira u srpskom fudbalu.

- Cela Srbija očekuje da ćemo izgubiti od Zvezde, ali ja sam našim fubdalerima rekao da budu hrabri...da budu odvažni i onda ni povoljan rezultat po nas neće izostati. Treba poštovati i respektovati Zvezdu, ali joj se i suprostaviti kao što smo to uspeli na meču protiv Partizana. Onda će biti uspeha, onda će se i o nama pričati - rekao je trener Nišlija Nenad Lalatović.

Zvezda je u prethodnih devet duela protiv radničkog upisala isto toliko trijumfa, a poslednji put kada nisu slavili bilo je u leto 2015. godine. Tada je Aleksandar Katai, pri rezultatu 1:1, promašio penal za Zvezdu u samom finišu meča.

Crveno-beli imaju velikih problema da sastave tim za Niš, pogotovo što ih u sredu očekuje i meč 5. kola LŠ protiv Napolija.

Povređeni su Vujadin Savuić, Filip Stojković, Goran Čaušić, Milan Pavkov i Dušan Jovančić, a spreman neće biti ni Ričmond Boaći.

To znači da će mesto u napadu zauzeti Nikola Stojiljković, dok će iza njega dejstvorati Ben, Marin i Srnić. Gobeljić i Babić ''krpe'' odbranu, dok se Ebisilio očekuje od prvog minuta umesto Jovičića. Nije isključeno da Vladan Milojević želi da odmori ''zvezdinog lava'' za gostovanje u Italiji.

- Imam dileme po pitanju tima koji će igrati na predstojećem gostovanju. Sledi trening i sastanak sa doktorom posle kojeg će biti jasniji zdravstveni bilten. Boaći izlazi iz povrede, počeo je da trenira, ali mu predstoji period fizičke pripreme i adaptacije. Srećan sam kad god se neko od igrača vrati u pogon, ipak brojni fudbaleri su pod znakom pitanja. Ne želim da kukam, sagledaćemo opcije i videćemo ko je od igrača kompatibilan da pokrije neophodne pozicije. Ulazimo u ciljnu ravninu, kraj polusezone u kojoj smo odigrali utakmica koliko neko za celu sezonu i zdravstveni problemi ceh su brojnih mečeva - rekao je Milojević na konferenciji za medije u petak.

Vredi pomenuti i to da je kvota na pobedu Zvezde 1.55, na remi 3.90, dok je na trijumf Radničkog čak 5.60. Ukoliko želite da odigrati nešto na ovaj meč, možete to učiniti OVDE.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

>>> Samo bod razlike deli Totenhem i Čelsi, i jasno je da je ovo vrlo važan duel za obe ekipe u borbi za titulu. Kvota na Totenhem je 2,70, na iks 3,25, a na Čelsi 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Čelsi.

>>> Fulam je smenio Jokanovića, a novom menadžeru Ranijeriju je olakšavajuća okolnost što prvi meč igra kod kuće protiv Sautemptona, koji je veoma loš ove sezone. Kvota na keca je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam - Sautempton.

>>> Roma je u dobrom raspoloženju otišla na pauzu, a Udineze u poslednjih sedam mečeva ima šest poraza. Jasan signal da je dvojka blizu, a kvota je vrlo dobra - 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Roma.

>>> S obzirom na to da danas igraju Atletiko i Barsa, Real bi pobedom u Eibaru mogao da se približi vodećim ekipama. Kvota na dvojku je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Eibar - Real Madrid.

>>> Prvo mesto na talonu - Atletiko čeka Barselonu, koja je u poslednjem kolu poražena kod kuće od Betisa (3:4). Kec nosi kvotu 2,95, a dvojka 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Barselona.

>>> Dortmund je u strašnoj formi, dao je tri gola Bajernu, a kvota da će slaviti u Majncu, uz ukupno bar tri gola (2&3+) je 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majnc - Dortmund.

>>> Nišije najavljuju borbu za titulu, a koliko je to realno, videćemo večeras (19.00), kada im u goste stiže Zvezda. Kec je čak 5,60, dvojka 1,55, a iks 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Crvena zvezda.

>>> Ovaj meč za mnogo ljudi je više od fudbala, čak i više od života! Posle 2:2 u prvoj utakmici River i Boka igraju revanš finala Kopa Libertadores na Monumentalu. Staće život u Argentini na ta dva sata - kvota na River je 2,30, na River 3,60, a na novi remi 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za River - Boka.

>>> Ni Partizan ni Zvezda ne dočekuju večiti derbi u sjajnoj formi. Ipak, Zvezda je dosad neporažena u ABA ligi i favorit je s kvotom 1,55, dok je kvota na domaće crno-bele 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Crvena zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    24. novembar 2018 | 09:29

    Реално, сад је то дерби. Променила се времена. Него, ко је успео да не изгуби од нас? Овај један реми? Мора да нису била чиста посла ту? Вероватно није била допинг контрола ту?

  • Xg

    24. novembar 2018 | 08:56

    Zvezdo pusti ih da franjevci budu cetvrti

  • Djuka

    24. novembar 2018 | 09:31

    Sklonite se....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA