Dao dva gola i asistirao na kontrolnom meču: Bata Mirković odlučio da 16-godišnjeg vezistu vodi na pripreme Partizana (VIDEO)

Trener crno-belih i te kako zadovoljan onim što je video kada je u pitanju mlađani Stevanović

  • 4

Kadet Partizana – Filip Stevanović (16) zadržan je među prvotimcima crno-belih i posle reprezentativne pauze, usled koje je nekolicina momaka iz Omladinske škole, zbog odlazaka igrača u razne selekcije, dobila priliku da radi pod palicom trenera Zorana Mirkovića.

Stevanović je na nedavnom međusobnom kontrolnom meču prvotimaca skrenuo pažnju pošto je postigao dva gola i asistirao, ali će se, kako je to i sam Mirković napomenuo, veoma voditi računa o njegovom pravilnom razvoju, bez pritiska i žurbe.

- Filip je biser. Kad pogledate, tek je dete, dalek je put do gotovog proizvoda, potrebno je da prođe dosta vremena, ali ima sve što je potrebno da postane ozbiljan igrač – rekao je Zoran Mirković, kada je upitan za mišljenje o mladom biseru.

Radi se o momku, koji u “Zemunelu” važi za jednog od najtalentovanijih, a od koga se u Partizanu očekuje da u budućnosti doprinese prvom timu i sportski, ali i finansijski. Uslov za tako nešto je upravo pravilano usmeravanje mladog igrača, kome će svakako mnogo koristiti iskustvo sa prvim timom, treniranje sa Sašom Ilićem i ostalim fudbalerima, kao i “mentorstvo” Mirkovića, iza koga je prebogata igračka karijera.

Inače, Omladinska škola Partizana je i ove sezone “probrala” najtalentovanije mladiće i preporučila ih za prvi tim, pa su pre dva meseca čak devetorica momaka potpisali što stipendijske, što profesionalne ugovore.

Većina njih je imala sreće i iskoristila reprezentativnu pauzu da uči u najjačoj selekciji tima iz Humske, ali su samo Stahinja Pavlović, a od pre nekoliko dana i pomenuti vezista Filip Stevanović (16) zadržani da sei dalje “kale” i pripremaju se za sve ono što ih čeka u budućnosti.

Njih dvojica će gotovo sigurno biti na spisku prvog tima za odlazak na zimske pripreme.

>>> Samo bod razlike deli Totenhem i Čelsi, i jasno je da je ovo vrlo važan duel za obe ekipe u borbi za titulu. Kvota na Totenhem je 2,70, na iks 3,25, a na Čelsi 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Čelsi.

>>> Fulam je smenio Jokanovića, a novom menadžeru Ranijeriju je olakšavajuća okolnost što prvi meč igra kod kuće protiv Sautemptona, koji je veoma loš ove sezone. Kvota na keca je 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fulam - Sautempton.

>>> Roma je u dobrom raspoloženju otišla na pauzu, a Udineze u poslednjih sedam mečeva ima šest poraza. Jasan signal da je dvojka blizu, a kvota je vrlo dobra - 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze - Roma.

>>> S obzirom na to da danas igraju Atletiko i Barsa, Real bi pobedom u Eibaru mogao da se približi vodećim ekipama. Kvota na dvojku je 1,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Eibar - Real Madrid.

>>> Prvo mesto na talonu - Atletiko čeka Barselonu, koja je u poslednjem kolu poražena kod kuće od Betisa (3:4). Kec nosi kvotu 2,95, a dvojka 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko Madrid - Barselona.

>>> Dortmund je u strašnoj formi, dao je tri gola Bajernu, a kvota da će slaviti u Majncu, uz ukupno bar tri gola (2&3+) je 2,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majnc - Dortmund.

>>> Nišije najavljuju borbu za titulu, a koliko je to realno, videćemo večeras (19.00), kada im u goste stiže Zvezda. Kec je čak 5,60, dvojka 1,55, a iks 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnički Niš - Crvena zvezda.

>>> Ovaj meč za mnogo ljudi je više od fudbala, čak i više od života! Posle 2:2 u prvoj utakmici River i Boka igraju revanš finala Kopa Libertadores na Monumentalu. Staće život u Argentini na ta dva sata - kvota na River je 2,30, na River 3,60, a na novi remi 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za River - Boka.

>>> Ni Partizan ni Zvezda ne dočekuju večiti derbi u sjajnoj formi. Ipak, Zvezda je dosad neporažena u ABA ligi i favorit je s kvotom 1,55, dok je kvota na domaće crno-bele 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Crvena zvezda.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    24. novembar 2018 | 12:29

    Dali ste za Sumu 1,7 mil evra da ste dali našim klincima tu lovu da potpišu višegodišnjeg ugovore ne bi odlazili u Fiorentinu za 5 mil evra a posle jedne godine Italijani uzmu 25-30 mil. evra. Alo, bre! OPAMETITE SE VIŠE!

  • Mire

    24. novembar 2018 | 12:38

    Ostace u partizanu punih godinu dana znaci prodace ga kao belo roblje u 17 godina.

  • Beli

    24. novembar 2018 | 12:58

    ....dalek je put do gotovog proizvoda....?Kakav je ovo rečnik,šta je taj dečko,nedovršeni proizvod?Ovi fudbalski radnici....tuga jedna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA