≫ 

Koreografija na "Vandi" zasenila derbi Primere, Barsi bod u 90, Jorgandžije tuguju - navijačima slava! (VIDEO)

Burno je bilo u prestonici Španije

  • 3

Fudbaleri Barselone održali su se na liderskoj poziciji Primere golom Usmana Dembelea u 90. minutu derbija sa Atletiko Madridom, za 1:1.

Francuz, koji je prethodnih dana bio na udaru zbog problematičnog ponašanja, dobio je priliku da se iskupi za "dečije bolesti" koje ispoljava u poslednje vreme, ušao je u 80. minutu umesto Artura, a u 90. matirao Oblaka za egal na "Vandi Metropolitano" stadionu.

Bio je to vrhunac dinamične utakmice koja je imala spektakularnu uvertiru u režiji navijača Atletika, čija je koreografija bila za pamćenje.

Obojili su žutim, crvenim i crnim kartonima tribine, u čijem je centru bio iskreiran fudbaler, a čitav dekor bio ispraćen porukom "Vi ste španski kolos".

"Pucali" su od nadahnuća igrači Čola Simeonea, bili nadomak velike pobede kada je Kosta, u 76. minutu, loptu koja je stigla iz kornera, glavom ubacio u mrežu, sve je bilo spremno za slavlje...

Dembele postiže gol za 1:1, igrači Atletika ne stižu da blokiraju udarac Foto: Tanjug/Ap

Ipak, previše dopuštenog prostora u finišu meča rivalu kakav je Barsa, skupo su platile "Jorgandžije".

Mesi je bio prevaga u akciji koja je prethodila golu, proigrao je Argentinac Dembelea, a ovaj, uz malo sreće, poslao loptu u mrežu, i to kroz noge Oblaka.

Pogledajte spektakularnu koreografiju navijača Atletika pre početka utakmice.

Na tabeli, kako to sada izgleda - nikad neizvesnije Primere, Barsa je lider sa 25 bodova, Atletiko ima 24, Sevilja, uz meč manje, 23, koliko je sakupio i Alaves...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RONALDINHO

    24. novembar 2018 | 23:28

    IDEMO,BRE...SVE CRVENO BELO NA SVETU....V A M O S

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA