≫ 

Piksi nikad bliži reprezentaciji Srbije: Završni pregovori u toku? (FOTO)

Krstajić bi eventualnom smenu, poao stopama svog prethodnika Slavoljuba Muslina koji je dobio otkaz osle dobrih rezultata sa Orlovima

  • 39

Scenario "Muslin" koji je Fudbalski savez Srbije priredio naciji posle kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji kada je Slavoljub Muslin smenjen, a Mladen Krstajić postavljen za selektora, mogao bi da se ponovi i sada, doduše sa Draganom Stojkovićem Piksijem u glavnoj ulozi. 

Posle osvajanja prvog mesta u grupi C Lige nacija, sve je ukazivalo na "ponavljanje istorije". Tako je, još uvek aktuelni selektor, Mladen Krstajić najavio da "svašta može da se dogodi do marta", dok je predsednik Saveza Slaviša Kokeza izjavio je da se po pitanju smene selektora Mladena Krstajića neće oglašavati do žreba kvalifikacija za EURO 2020. godine.

Tako bi Krstajić, mogao da doživi sličnu sudbinu kao i njegov prethodnik Muslin, i to, uz uspeh do kojeg je došao osvajanjem prvog mesta u grupi novoformiranog takmičenja.

Glavni kandidat, kojeg je i Kokeza želeo sovjevremeno na klupi Orlova, je Dragan Stojković Piksi.

VIDEO: Zagonetni Krstajić u emotivnom rastrojstvu posle Litvanije

Nekada proslavljeni fudbaler i predsednik Crvene zvezde, sada uspešan trener mogao bi da povede Srbiju ka Evropskom prvenstvu za koje mu je Krstajić "vizirao" i dodatnu kartu u plej-ofu Lige nacija.

Pojedini mediji u Srbiji već su preneli da je postavljanje Piksija "gotova stvar". Bivši fudbaler zvezde pristao je da preuzme selekciju Srbije, a ostaje samo da reši svoj status u Gvagžuu koji trenira u Kini i z akoji ga veže ugovor još tri godine.

Sa druge strane, zanimljivo je i to da je čak i novinar Nebojša Petrović, kao vrlo upućen u dešavanja u, i oko, reprezentacije ostavio komentar koji bi mogao da potvrdi ove navode.

- Blizu....baš blizu - napisao je na svom profilu, sa akcentom upravo na komentaru, uzimajući u obzir da objavljena fotografija datira iz 2017. i da je napravljena tokom treninga na stadionu Ernst Hapel u Beču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majo

    25. novembar 2018 | 15:15

    Svi dolaze I odlaze kokeza ostaje

  • CG

    25. novembar 2018 | 15:36

    Braco, imate odlicne igrace, treba Vam trener. Kakav Piksi, Krstajic, Muslin,.... Dovedite trenera koji ima rezultate iza sebe, a takvih na trzistu ima koliko hocete, i smijenite vrh saveza pod hitno, inace ce ovo biti jos jedna propala generacija srpskog fudbala.

  • Vukac

    25. novembar 2018 | 14:43

    Piksi je pravi covjek za reprezentaciju Srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA