≫ 

Cirkus Superklasika dostigao vrhunac, još jednom je otkazana utakmica Boke i Rivera!

Nove nadrealne scene u Argentini

  • 4

FK Boka Juniors zatražio je novo odlaganje meča sa River Plejtom u finalu Kopa Libertadores (predviđeno da se igra u 21.00), što je na kraju izdejstvovano.

Posle subotnjeg haosa u kom su povređeni igrači Boke Juniors, nakon napada kamenicama i bacanja suzavca, meč je prvo dva puta odlagan u toku večeri, na kraju je zakazan revanš finala za nedelju od 21.00, ali je Boka tražila novo odlaganje!

- Klub Atletiko Boka Juniors formalno se obratio KONMEBOL u nedelju sa zahtevom da se meč odigra u regularnim uslovima. Posle čina nasilja u blizini stadiona,  uvideli smo ozbiljnost i posledice svega što se desilo, smatramo da ni posle toga nisu ispunjeni uslovi za odigravanje meča, tražimo odlaganje meča - navodi se u saopštenju Boke.

Nakon toga, prvi čovek KONMEBOL Alehandro Domingez potvrdio je da je duel još jednom otkazan, uz poziv da se odluči kada će se utakmica igrati konačno.

Čekaju se nove informacije iz Argentine, nema sumnje da nas čeka još mnogo tenzije, sastanaka čelnika klubova sa KONMEBOL i FIFA...

Podsećanja radi, u prvom meču bilo je 2:2 na Bombonjeri.

UZNEMIRUJUĆE! Navijači Rivera šutiraju mrtvo prase na ulici

VIDEO - Da li je ovo najveći derbi na svetu? Boka i River, VIŠE OD LUDILA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maki

    25. novembar 2018 | 19:23

    Koja stoka i primitivizam.Rat na ulicama umesto sportskog spektakla,pa jos i igraci nagrabusili. Pa mi smo za ove mece dobrići.

  • Mika

    25. novembar 2018 | 20:28

    A kad se igra?

  • Jovan Makedonac

    26. novembar 2018 | 00:13

    Utakmica zakazana za utorak 21:00

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA