≫ 

Ćemo mu završimo karijeru! Trener Vranjanaca najavio radikalne mere za golmana koji je primio pacerski gol protiv Partizana (VIDEO)

Jovanović nervozan posle debakla u Humskoj

  • 12

Partizanu je prijao meč protiv Dinama iz Vranja, iskoristili su igrači Zorana Mirkovića činjenicu da ime je rival bila najslabija ekipa u ligi i do vrha joj napunili mrežu.

Naravno, dijametralno suprotna raspoloženja bila su u dva tabora, i dok je Mirković sijao od zadovoljstva zbog 6:0, njegov kolega sa druge strane Radmilo Jovanović bio je, razumljivo, vrlo nervozan.

On je najviše zamerio golmanu Urošu Đuriću na kiksu kod prvog kola, kada je ovome lopta prošla i kroz ruke i kroz noge u mrežu.

I nije se na tome zaustavio, pošto je pominjao i otkaze u svom timu...

- Prvo poluvreme je bilo sasvim korektno, a onda smo primili taj gol, videli ste i sami kako - rekao je Jovanović, koji je na klupi Vranjanaca nasledio suspendovanog Dragana Antića Recka.

Jovanović je najavio da će se u klubu razmotriti dalja saradnja sa Đurićem.

- Mi imamo problema sa golmanima, jer je naš prvi čuvar mreže protiv Čukaričkog povredio koleno, a ni ovaj (Đurić, prim. aut) nije trenirao skoro deset dana. Nemamo zamenu, to što je u njegovoj glavi rešićemo mi u klubu, te stvari. Neko će da ode iz kluba ili ćemo mu završimo karijeru. Razumete - ljutito je konstatovao trener Dinama.

VIDEO: Pogledajte kako je golman Đurić primio prvi gol protiv Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Messi

    25. novembar 2018 | 23:11

    Podrska golmanu , desio se kiks pa sta sad. I mnogo poznatiji golmani grese.

  • Vlada

    25. novembar 2018 | 23:15

    Koja budala od coveka. Svi pogrese, samo su golmanu greske najociglednije. Bolbe da pogleda sebe u ogledalu i zapita se da li je dobro postavio igru a ocigledno da nije cim mu je prosecni Partizan spakovao 6 komada

  • SrbskiBek

    25. novembar 2018 | 23:52

    Sklanjalica !! Za 4. Mesto na kraju !! Da im se ovi mucenici ne sklanjaju bili bi u borbi za play aut .!!!!!!! I pored svega sledece sezone ce igrati cipi ripi kup.finale protiv ekipe deki 5 camp.!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA