Ranijeri: Mitrović je jedan od najboljih napadača Evrope. Kad kažem Evrope, mislim i sveta!

Lepe reči za Mitra

  • 13

Novi menadžer Fulama, Klaudio Ranijeri, impresioniran je igrama Aleksandra Mitrovića.

Mitrogol je dao dva pogotka u pobedi Fulama sa 3:2 u prvom meču po otkazu Slaviši Jokanoviću, što je oduševilo italijansku legendu.

- Za mene Mitrović je jedan od najboljih napadača Evrope. Kada kažem Evrope, možemo reći i sveta. Ima samo 24 godine, fantastičan je igrač. Važno je dati mu loptu jer može da igra kao neko ko je prima i prosleđuje, ili čisto kao golgeter - kaže italijanski stručnjak, koji je stigao dobro da analizira našeg reprezentativca.

- Kada u kaznenom prostoru dobije loptu, veoma je blizu gola. Važno je snabdevati ga loptama, tako dolazi do šansi da postigne gol - kaže novi šef stručnog štaba Fulama.

Pre ovog susreta, Mitrović je imao post od šest mečeva na kojima nije zatresao mrežu, ali mu je prijao povratak u reprezentaciju. Litvaniji je dao gol i vratio se u Fulam, gladan novih pogodaka.

- To je život napadača, zar ne? Možda ponekad postižu veliki broj uzastopnih golova, a onda mesec ili dva ništa. Svi napadači su isti. Nemoguće je uvek postizati golove. Međutim, na kraju sezone saberete i vidite koliki je njihv ukupni učinak", zaključio je Ranijeri.

VIDEO - Mitrović o prljavim potezima na meču Srbija - Crna Gora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OVERRATED

    25. novembar 2018 | 23:37

    Mozda u drugoj ligi

  • Kako da ne

    25. novembar 2018 | 23:42

    Svi se otimaju oko njega

  • ZoGa

    26. novembar 2018 | 15:11

    Cinjenica je da je trenutno drugi strelac najjace lige na svetu, a vi komentarisite kako hocete, boli njega uvo sto ga ne volite i sto ste mu zavidni vi mali ljudi sa internet portala, a meni je drago kad cujem da neko nas uspe u necemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA