Bivši igrači Zvezde o pobedi nad Liverpulom: Žena je mislila da sam poludeo, cela zgrada je čula kad je Pavkov dao drugi gol

Luka Jović i Predrag Rajković sumirali su utiske o veličanstvenom trijumfu crveno-belih

  • 1

Bivši fudbaleri Crvene zvezde Luka Jović i Predrag Rajković podelili su utiske o aktuelnoj sezoni svog nekadašnjeg kluba.

Jović kaže da prati igre tima iz Ljutice Bogdana dok u Nemačkoj igra odlično, a Rajković da sa mnogo emocija gleda utakmice.

Rajković je nedavno bio na golu reprezentacije Srbije u Ligi nacija, a Jović je takođe reprezentativac, ali za sada čeka svoje minute od selektora Mladena Krstajića.

- Pratim igre Zvezde i pratiću do kraja života jer je to klub u kojem sam proveo deset godina. Odrastao sam na Marakani i Zvezda će zauvek biti u mom srcu. Drago mi je što crveno-beli beleže uspehe i što je klub ponovo u društvu kojem pripada. Čestitam upravi na učinjenom, ali i igračima i stručnom štabu koji beleže sjajne rezultate i vraćaju slavu Crvene zvezde - rekao je Jović za klupski sajt Crvene zvezde.

Milan Pavkov slavi protiv Liverpul; Foto: Tanjug/AP

Jović igra odlično ove sezone u dresu Ajntrahta, postiže golove i to isto želi i napadačima Zvezde. Mada ne poznaje Milana Pavkova o njemu je stekao pozitivan utisak.

Rajković kaže da se u njegovom domu pobeda Zvezde nad "redsima" vrlo burno proslavila.

- Verni sam navijač i sa pregršt emocija pratim svaki meč. Posle druge lopte u mreži Liverpula moje čulo se u čitavoj zgradi. Žena je mislila da sam poludeo. To su emocije koje nije moguće kontrolisati, presrećan sam što Zvezda ostvaruje fenomenalne rezultate i iskreno se nadam da će proći u narednu fazu, mada bih bio zadovoljan i plasmanoim u šesnaestinu finala Lige Evrope - kaže sadašnji golman Makabija iz Tel Aviva.

Predrag Rajković iz perioda dok je branio za Zvezdu; Foto: Marko Todorović

Jović dodaje da je veliki uspeh što crveno-beli imaju bod manje od Pari Sen Žermena ako se uporede budžeti dve ekipe.

- Imamo samo bod manje od Pari Sen Žermena, a svi znamo koliko francuski klub ulaže i kolikim budžetom raspolaže. Konkurentni smo i upravo meč poslednjeg kola mogao bi da donese odluku. Značajan je i duel u Napulju, rival ima imperativ pobede što bi mogao da bude Zvezdin adut. Potrebno je samo da ekipa ima veru u sebe i pruži maksimum - rekao je napadač Ajntrahta.

Zvezdu meč sa Napolijem očekuje u sredu od 21 sat na stadionu San Paolo u Napulju.

VIDEO: Topla dobrodošlica Pavkova uz hladno pivo i vruće prase!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Y

    26. novembar 2018 | 17:27

    Bolje bi mu bilo da gleda svoj gol, jer protiv Litvanije primio gol kao u beton ligi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA