Sa Delijama smo 30 posto jači, posle Liverpula i opasniji! Reči Veljka Simića ulivaju poverenje navijačima pred Napoli (VIDEO)

Može li Zvezda do prvih bodova na strani?

  • 2

Ofanzivac FK Crvena zvezda Veljko Simić spreman je za gostovanje Napoliju.

Zvezda meč 5. kola Lige šampiona igra u sredu od 21.00, navijači se već okupljaju u Italiji, pa se sve polako sprema za veliki spektakl.

- Posle pobede nad Liverpulom smo konkretniji i opasniji, sa većom dozom samopouzdanja idemo tamo. Igramo protiv tima koji može da pobedi bilo kog u Evropi. Nema šta da pretimo, daćemo maksimum, hoćemo što bolji rezultat.

Posle dva meča kazne koja obuhvataju gostovanja navijača, Zvezda će za razliku od Pariza i Liverpula imati vatreniju podršku.

- Podrška znači, 20-30 posto smo bolja ekipa sa Delijama. Očekujem drugačiju utakmicu, iskristalisali su se kao ekipa, dobili su novog trenera i prošli su period adaptacije sa njim. Nama je značilo iskustvo nekoliko utakmica Lige šampiona, to se videlo protiv Liverpula. Očekujem da budemo konkurentniji nego u prvom meču. Zvezda je na prošlom meču pokazala šta može, ne bih da išta obećavam, daćemo maksimum, zavisiće i od njih naravno, ali probaćemo da se pokažemo.

Kako je sve Simić najavio duel, možete pogledati u vrhu vesti.

Degenek pred Napoli: Imamo pravo da sanjamo prolaz

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maximus

    27. novembar 2018 | 07:19

    Pol 1 : 0 kraj 4 : 0

  • Др

    27. novembar 2018 | 08:29

    Свака част за Ливерпул, али боље да се не “палимо”!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA