≫ 

Spisak Zvezdinih igrača za Napulj: Nema tri startera, Milojević poveo Dejana Joveljića!

Mladi napadač po prvi put je u konkurenciji za meč Lige šampiona

  • 14

Šampion Srbije Crvena zvezda ide na megdan Napoliju u okviru 5. kola C grupe Lige šampiona sa četiri boda i posle istorijskog trijumfa protiv Liverpula u Beogradu.

Sada je došlo vreme za duel na jugu Italije sa ekipom sa kojom su crveno-beli remizirali 0:0 na premijeri u Ligi šampiona, u spektaklu na stadionu "Rajko Mitić".

Trener Zvezde Vladan Milojević odlučio je da na spisku za put u Napulj bude 20 igrača:

Golmani: Milan Borjan, Zoran Popović

Odbrana: Marko Gobeljić, Miloš Degenek, Srđan Babić, Milan Rodić, Rašid Sumaila

Vezni red: Nenad Krstičić, Branko Jovičić, Dušan Jovančić, Lorenco Ebisilio, Dejan Meleg, El Fardu Ben, Slavoljub Srnić, Veljko Simić, Marko Marin, Džonatan Kafu

Napad: Dejan Joveljić, Nikola Stojiljković, Milan Pavkov.

Crveno-bele u utorak uveče očekuje i trening na stadionu „San Paolo“.

Kao što je Telegraf najavio, na spisku igrača nema Ričmonda Boaćija, Vujadina Savića, Filipa Stojkovića i Gorana Čaušića, koji se nisu oporavili od povrede.

Utakmica 5. kola Lige šampiona Napoli - Crvena zvezda na programu je u sredu u od 21:00, dok će crveno-beli 12. decembra za kraj takmičenja u grupi C dočekati Pari Sen Žermen.

VIDEO: Veljko Simić: Uz Delije smo 30 posto jači u Napulju!

Lion je priredio senzaciju kada je u 1. kolu pobedio Siti u Engleskoj, i sigurno će Građani imati strašan motiv za revanš. Kvota na dvojku uz bar tri gola (2&3+) je 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lion - Mančester Siti.

Eibar je išamarao Real za vikend sa 3:0, i Santijago Solari i njegova ekipa moraju da poprave utisak u Rimu protiv Rome. Kvota na dvojku je 2,15, na keca 3,35, a na iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Roma - Real Madrid.

Junajted igra ključni meč za plasman u osminu finala jer ako večeras ne savlada Jang Bojs, u poslednjem kolu će morati da izbegne poraz na gostovanju Valensiji. Kvota na pobedu Đavola bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mančester Junajted - Jang Bojs.

Kvota da će večeras Levandovski (Bajern - Benfika), Ronaldo (Juventus - Valensija) i Aguero (Lion - Man. Siti) dati bar po gol je 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Ligu šampiona.

Jokić na Lebrona večeras! Denver čeka Los Anđeles Lejkerse, a kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za NBA ligu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peđa BN

    27. novembar 2018 | 10:57

    Jovelju i to je to, od pocetka, svakako cemo se braniti 2 poluvrijeme, ovako mali neka ga zabije na vrijeme, Stojiljkovic je mnogo nesiguran u sebe, srećno CZV !!!!

  • Iwca

    27. novembar 2018 | 13:12

    Postava: BORJAN,BABIC,DEGENEK,GOBELJA,RODIC,KRSTICIC,JOVANCIC,BEN,MARIN,SRNIC/EBESILIO,PAVKOV AJMO ZVEZDO DO POBEDE!!!🔴⚪🔴⚪🔴⚪🔴

  • Milan

    27. novembar 2018 | 15:05

    Joveljica sigurno...I Stankovic je poceo sa 17...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA