≫ 

Ognjen Vranješ razbesneo Bosance četničkom tetovažom, šta će na to reći Prosinečki? (FOTO)

Dobro poznato bradato lice na mišici fudbalera koji predstavlja Bosnu i Hercegovinu

  • 33

Reprezentativac Bosne i Hereceovine Ognjen Vranješ istetovirao je lik četničkog vođe Momčila Đujića na desnoj mišici, što je, očekivano, samo pojačalo gnev navijača prema bivšem fudbaleru Zvezde. 

Nije Vranješ "u ljubavi" sa popularnim "BH Fanatikosima" već izvesno vreme, nacionalizam ne mogu da mu oproste, pa su njihovi odnosi postali sve zategnutiji, a eskalirali su po završetku poslednje utakmice protiv Austrije.

Vranješ je tada, za razliku od ostalih saigrača, odbio da se pojavi pred najvatrenijim navijačima i otpozdravi im, pa je i to bio razlog da mu prebace, ali i da im on replicira.

Taman što se ta bura stšala, pokrenuta je nova - "spornom" Vranješovom tetovažom kojom sigurno neće unormaliti odnos sa navijačima reprezentacije za koju igra.

Brojni mediji u BiH se takođe kritički odnose prema tetovaži igrača Anderlehta, pa tako portal sport.avaz.ba, na sve to kaže:

"Poznat kao ljubitelj tetovaža, Vranješ je nedavno istetovirao na desnoj ruci i četničkog vojvodu Momčila Đujića, zloglasnog ratnog zločinca iz Drugog svetskog rata".

Isti medij, uz komentar "Čega se pametan stidi...", piše da je tetovažom Vranješ doveo u pitanje svoj dalji nastup u selekciji BiH, koju sa klupe vodi Robert Prosinečki.

"Iako se već nekoliko godina nalazi na meti "BH Fanaticosa" zbog tetovaže manjeg bh. entiteta koja "krasi" njegovu levu ruku, sada je otišao i korak dalje, što je sasvim sigurno potez koji dovodi u pitanje i njegov dalji angažman u dresu reprezentacije BiH".

Na isti način je i portal Sportsport.ba obavestio javnost o potezu svog fudbalera.

"Za svaku osudu: Jeste li videli novu Vranješovu tetovažu?" - piše u naslovu teksta o tetovaži defanzivca.

- Nakon što se pre nekoliko godina našao na udaru javnosti zbog istetoviranih granica Repuplike Srpske, ovaj štoper Anderlehta nije na tome stao, već je telo u međuvremenu "ukrasio" i likom Momčila Đujića, četničkog vojvode iz Drugog svetskog rata poznatog po masovnim zločinima nad hrvatskim civilima - stoji u komentaru.

Ostaje da se vidi da li će selektor Prosinečki praviti problem Vranješu zbog sveže tetovaže, mada ima Veliki žuti sada svojih, daleko većih problema u životu, s obzirom na to da je završio u bolnici narušenog zdravlja.

VIDEO: Delija ovekovečio pobedu nad Liverpulom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Маркони

    28. novembar 2018 | 19:04

    И усташе и комуњаре упамтише војводу са Динаре...

  • Nndnd

    28. novembar 2018 | 18:26

    A velikog gubitka ako ne bude igrao za BiH. Odmah mu treba dati mesto u reprezentaciji Srbije a zbog tetovaze odmah u prvih 11. Ziv bio Ognjene.

  • Mia SAD

    28. novembar 2018 | 19:49

    Slava nasem velikom vojvodi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA