≫ 

Milojević veliča igrače: Hteli da igraju povređeni, to je fascinantno, protiv Pari Sen Žermena igramo za naše navijače!

Trener Zvezde može biti zadovoljan za prikazano njegove ekipe protiv Napolija

  • 5

Zvezda je tromo krenula u Napulju, posle 3:0 debakl je bio "na vidiku", ali igrači srpskog šampiona na kraju se uzdignuta čela vraćaju iz italijanske luke. 

Popravili su utisak crveno-beli u nastavku, Marinov trenutak inspiracije i Benova egzekucija, uz pojačan angažman ostatka tima posle gola, doprineli su da se napuljsko veče pamti kao još jedna vredna i poučna škola u odmeravanju sa najjačima, nikako kao novi evropski šamar u gostima.

Milojević je s pravom hvalio svoj tim neposredno posle meča...

- Imali smo kadrosvkih problema i problema u organizaciji igre u prvom poluvremenu, očekivanja su sigurno bila mnogo veća nego što je trebalo da budu zbog svega navedenog - rekao je trener Zvezde, pa dodao:

- U svakom slučaju, drugo poluvreme smo odigrali onako kako je trebalo. Igrali smo protiv fantastične nekipe. Imao sam dilemu pred samu utakmicu sa sastavom. Jovančić je, recimo, odigrao drugo poluvreme, a imao je samo jedan trening poslednjih dana. Stvarno je fascinantno to što je želeo da igra od početka, to mi daje toliku dozu sreće. Isto i Pavkov, i on je tražio da igra od starta. Međutim nismo mogli da rizikujemo, imamo kadrovske probleme, plus izazove ispred nas. Želeo sam da ih sačuvam.

VIDEO: Navijači zvezde na tribinama "San Paola".

Nastavio je Milojević u dahu, o ponosu prema igračima.

- Ono što je iz ove utakmice jako bitno i zbog čega sam ponosan je i debi malog Joveljića. Pokazao je da je naša budućnost. Sve tri izmene su nam pomogle...  Popravili smo utisak iz prvog poluvremena, imali polušanse iz kojih smo možda mogli bolje da reagujemo, ali Napoli je to. Drugo poluvreme ovde, uz Liverpul, su naša najbolja izdanja u Ligi šampiona.

Još jedan meč ostao je crveno-belima u Ligi šampiona. Za kraj, još jedan spektakl: 11. decembra (od 21) na "Marakanu" stiže Pari Sen Žermen kome je pobeda imperativ zbog plasmana dalje.

- Očekujem, naravno, pun stadion, i našu dobru igru za naše navijače. Pre svega. očekujem, da se povređeni igrači oporave i vrate u tim, da prizdrave, da možemo da izađemo i odigramo onako kako naši navijači zaslužuju.

VIDEO: Pogledajte korteo Delija kroz Napulj pre uoči utakmice

VIDEO: Gol Bena nakon plesa po terenu Marka Marina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tiši

    29. novembar 2018 | 10:41

    Svaki drugi trener bi ubacio Pavkova makar i povređenog. Milojević je još jednom pokazao da je veliki trener.

  • Dragan

    29. novembar 2018 | 00:05

    Nemoze se igrati da Srnicem u veznom redu sa Stoljkovicem u napadu i Gobeljicem na beku jer to nisu igraci za Zvezdu.Gobeljic kriv za oba gola Srnic i Stoiljkovic imali pet dodira sa loptom a izgubili svaki duel i svaku loptu.Zasto toliko povtrdjenih igraca. Predozirani treninzi i rad samo na defanzivi su odlike ovog strucnog staba I Milojevica.Igraci ne igraju utakmice a povtedjeni.Mnogo cudno i sastav ekioe i na ovoj utakmici a i na onoj u Nisu.Da nije Marina bilo bi to mnogo bedno bezidejno.Lopta se ne moze zadrzati svako gleda da se iste odmah oslobodi i izbaci bez koncentracije i pomisli na mogucnost pada i organizacije napada .Mislim da su rezultati pokrice ali Zvezda nema igre vec odavno a zna se ko je zato kriv. .Ali dok su rezultati u Srbiji to se ne vidi i sve je oprosteno.Ja Zvezdu ne gledam upravo zbog toga jer nemam sta da vidim nego samo da se sekiram od neznanja i igraca i defanzivnog trenera.Od mene toliko pa nemorate se samnom sloziti.

  • Ognjen

    29. novembar 2018 | 07:32

    Neosporno je da Joveljic izrasta u dobrog igraca ali mi nije jasno kako si ga to veceras dobio. To sto si ubacio u igru klinca koji nije mogao da se sabere na terenu? Sta je on to uradio? E sad ako ti je Terzic rekao da tako mora i da je on bio super da bi u buducnosti uzeo neki dinar, to je vec druga prica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA