≫ 

Kapiten Sparte, ubojiti napadač, ponuđen Partizanu, ali... (VIDEO)

Reprezentativac Češke bio je na “radaru” tima iz Humske

  • 4

Nije tajna da će Partizan u zimskom prelaznom roku nastojati da angažuje još jednog napadača, kako bi trener Zoran Mirković u prolećnom delu sezone imao veći izbor i više mogućnosti za kombinovanje na terenu, jer su trenutno na raspolaganju samo Rikardo Gomeš i Nemanja Nikolić, koji, pak, nije klasičan špic.

Otuda crno-beli već izvesno vreme traže adekvatno rešenje (krajem leta je to bio Fatos Bećiraj, ali je transfer propao zbog propisa), a među igračima koji su minulih dana ponuđeni klubu iz Humske našao se i – Josef Šural (28), fudbaler Sparte iz Praga, potvrđeno je Telegraf u Partizanu.

Prntskrin: Youtube/Sparta

Radi se o kapitenu praškog velikana, inače reprezentativcu Češke, kome narednog leta ističe ugovor sa klubom. Ipak, Šural je trenutno u raskoraku sa čelnicima Sparte, koji su mu ponudili produžetak saradnje, ali on želi da se okuša u novoj sredini.

Ta činjenica je, pišu tamošnji mediji, uticala i na status Šurala u timu Sparte, pošto je mesto stanradnog prvotimca zamenio klupom za rezerve i priliku dobija uglavnom u završnicama utakmica.

Kako se još navodi, klub je sve to pokušavao da prikrije, pravdajući izostajanje Šurala povredom, ali je njegovo pojavljivanje i normalan rad na okupljanju selekcije Češke demaskirao stvarne razloge “hlađenja” među rezervama Sparte.

U Humskoj su ispoštovali ponudu i ispratili fudbalera u određenom periodu, ali teško da će Šural biti krajnji izbor, jer se na poziciji napadača traži fudbaler koji je mlađi i perspektivniji, kako bi se od njega dobili i rezultati i novac od transfera u perspektivi.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    29. novembar 2018 | 13:05

    Овај млађи од пола њихове екипе, а они као траже млађег. Пре мислим да он није заинтересован да игра само у кругу 2.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA