≫ 

Zbog Delija je fudbal predivna priča: Navijači Barija poslali emotivnu poruku zbog jedne fotke sa stadiona Sveti Nikola! (FOTO)

Dirnuti su bili i stanovnici Barija potezom najupornijih Delija

  • 1

Navijači Barija imaju posebne simpatije za pristalice Crvene zvezde, što su pokazali pre nekoliko dana, kada su pomogli Delijama da se probiju na barikadirani stadion Sveti Nikola.

Ova priča je izazvala veliko oduševljenje u Srbiji, a zanimljivu epizodu imao je još jedan navijač, koji nije odustajao od ideje da vidi stadion na kom je Crvena zvezda postala prvak Evrope.

Na Fejsbuk stranici SSC Bari Fans, osvanula je fotografija uz poruku koja dovoljno govori koliko su navijači Barija oduševljeni željom Delija da obiđu stadion.

- U prethodnih nekoliko dana, navijač Crvene zvezde Stefan Milićević nas je kontaktirao. Rekao nam je da će biti na San Paolo stadionu u Napulju na meču Lige šampiona, ali da bi voleo da vidi stadion Sveti Nikola, na kom je 1991. njegov tim postao prvak Evrope. Rekli smo mu da dođe u svakom slučaju, možda će videti trening Barija ili barem okolinu stadiona. Danas, ne znam kako, ali ova tri momka su ušla na stadion i poslali su nam fotografiju sa  porukom: "Neverovatno"! Ponekad nam fudbal daje predivne priče.

Inače, stadion je trenutno zabarikadiran visokom žicom i samo su najuporniji mogli da uđu, posle dugih ubeđivanja sa radnicima klupskog obezbeđenja.

VIDEO - Kako danas izgleda stadion na kom je Zvezda pokorila Evropu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    29. novembar 2018 | 22:37

    Sav sam se najezio. Pukle su me emocije. Evocirao sam uspomene. Bio sam 1991. sa samo 15 godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA