≫ 

Bufonova seksi žena pecnula Anćelotija zbog Zvezde: Faca vam je "onako" (VIDEO)

Ilarija D'Amiko postavila je provokativno pitanje treneru Napolija, smatrajući da nije preterano zadovoljan zbog primljenog gola protiv crveno-belih

  • 3
Ovaj izraz lica je Ilarija morala da prokomentariše; Printskrin: Youtube/Celeste Maione

Fudbal je u Italiji nešto mnogo više nego u drugim zemljama, a koliko se ozbiljno prate "najvažniju sporednu stvar na svetu" može se videti kroz specijalne emisije. One počinju nekoliko sati pre velikih utakmica, i ne uključuju se u meč minut pre prvog sudijskog zvižduka, pa gledaoci nemaju prilike da vide "specijalne" emisije, već gledaju reprizu neke serije.

U Italiji je specijalni konsultant jedan veliki Fabio Kapelo, koji postavlja pitanja isto toliko velikom Karlu Anćelotiju, kao što je bilo posle meča između Napolija i Crvene zvezde, gde su Italijani slavili sa 3:1.

Poseban šmek i šarm daje voditeljka, koja je po pravili fudbalski potkovana, lepog izgleda, iza koga se kriju oštra pitanja, koja se ne ustručavaju da pitaju.

To je uradila i Ilarija D'Amiko, koja je posle meča Napoli - Zvezda, dok je Anćeloti sumirao utiske Fabiju Kapelu, uletela u njegovu rečenicu i rekla mu - "Faca vam je onako", aludirajući na to da je Zvezda dala gol, što je Napoliju zakomplikovalo situaciju u grupi pred poslednje kolo, pa će strepeti na Enfildu protiv Liverpula.

Ona ga je pitala da li je Napoli pravi neku računicu pred meč protiv Zvezde, ali je Anćeloti odrično odgovorio.

- Ne, jer smo morali da pobedimo utakmicu. Ne možeš da ideš u Liverpul i da praviš računicu. Svi treba da se brinu, naročito PSŽ, jer nije lako igrati u Beogradu - poručio je Anćeloti.

Podsetimo, Ilarija D'Amiko je supruga Đanluiđija Bufona i često je na meti paparaca i medija u Italiji, a jednom je uhvaćena u "kompromitujućoj pozi" gde su fotografi najverovatnije zabeležili kako oralno zadovoljava legendarnog golmana.

Pogledajte još neke njene fotografije:

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ilaria D’amico (@ilariadamico_real) on

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Ilaria D’amico (@ilariadamico_real) on

VIDEO: Ovako zvuče Delije kada se snimaju iz tunela

VIDEO: Zvezda je život, sve drugo su sitnice: Delije grmele posle meča sa Napolijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jeeej

    30. novembar 2018 | 00:17

    Dobro se neko setio da pljune na RTS 1 i njihovo ukljucivanje,kad se izvede pocetni udarac. Placamo ih,a oni ne mogu ni jednu emisiju da posvete ligi sampiona,makar kad nas klub igra,i ako to nije cesto...

  • Aca

    30. novembar 2018 | 00:07

    Zena lepotica

  • elroid

    29. novembar 2018 | 23:39

    Bez sminke kao mandarine da prodaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA