≫ 

Život je tombola: Maradona hteo da se bije sa protivničkim trenerom, pa isključenje dočekao plesom i vođenjem navijanja! (VIDEO)

Sa Dijegom nikada nije dosadno

  • 0

Dijego Maradona nastavio je da diže prašinu u Sinaloi, sa Doradosom je pobedio Atletiko San Luis sa 1:0 u plej-ofu za ulazak u najjaču ligu Meksika, usput je i isključen!

Meč je rešio Rivera golom u 74. minutu, u 92. minutu je Dijego rešio da privuče svu pažnju na sebe.

Plesao je El Pibe pre utakmice, plesao je i posle meča, pokazivao je svoju koreografiju svima, a usput se i posvađao sa protivničkim trenerom, što ga je koštalo isključenja.

Nije za to mnogo mario Dijego, uspelo mu je da ekipu dovede na prag elite, iako je Dorados bio u bezizlaznoj situaciji pre dolaska ikone fudbala.

U poslednjim momentima svađe, Dijego je tražio penal zbog jednog faula nad njegovim igračem, a onda su usledile razmene uvreda sa kolegom Alfonsom Sosom.

A dok je izlazio sa terena, vodio je navijanje i potpuno zapalio navijače Sinaloe... Poljubio je travu, prekrstio se i izašao.

Drugi meč finala plej-ofa igra se 3. decembra.

VIDEO: Kako izgleda hram Boga Maradone u Napulju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA