Džajić poručuje: Nadam se da će Zvezda za 10 godina ponovo biti prvak Evrope!

Počasni predsednik crveno-belih dao zanimljiv odgovor studentima na KiM

  • 20
Dragan Džajić i Ljupko Petrović Foto: Marko Jovanović

Dragan Džajić, legenda Crvene zvezde i počasni predsednik tog kluba, boravio je u petak u severnoj Kosovskoj Mitrovici, gde je razgovarao sa studentima i sportistima sa Kosova i Metohije.

Tom prilikom Džajić je dao jedan zanimljiv odgovor na pitanje da li će Zvezda ponoviti onaj uspeh iz 1991. godine.

- Smatram da će ovaj tim Zvezde iz sezone u sezonu praviti dobre rezultate, a kada ćemo biti prvaci Evrope ne mogu da znam, ali živim u nadi da će se to ponovo desiti u narednih desetak godina - kazao je Džajić.

Prema njegovim rečima, Crvena zvezda je nakon svih nedaća koje su zadesile srpski narod posle razbijanja Jugoslavije došla u situaciju da nije lako napraviti tim koji može da ostvari takav rezultat.

- Zaista je bilo mnogo lepo posle Barija, mislili smo da ćemo uživati u tome i da ćemo nastaviti tako i u sledećim godinama. Međutim, sve ono što se desilo je mnogo poremetilo Zvezdu i ja sam uvek govorio da je Zvezda od svih preduzeća najviše izgubila kada se raspala bivša država - kazao je Džajić.

Džajić u društvu Vladimira Petrovića Pižona Foto: Crvenazvezdafk.com

On je podsetio da je Zvezda 45 godina posle osnivanja postala prvak Evrope, a bila je i svetski prvak u Tokiju.

Naveo je da su to veliki uspesi i dodao da smatra da bi Zvezda nastavila u tom ritmu, kao i da bi motivisala i druge klubove sa prostora tadašnje Jugoslavije da budu kvalitetniji.

- Što se sada tiče, Crvena zvezda je na pravom putu, radi izvanredno u svim segmentima, zna se ko, šta i kako treba da radi. Zvezda je klub koji od ujutru do uveče razmišlja kako da bude sve bolji i bolji, u ovim uslovima postigla je velike rezultate i mislim da će postizati još bolje - poručio je Džajić i dodao da je ubeđen u to s obzirom na način na koji se radi u Zvezdi, da se vodi računa o svim detaljima, iako nije lako da se trenutno suprotstavi svim jakim evrospkim klubovima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neutralan

    30. novembar 2018 | 19:48

    Koje 10 godina 😂😂😂😂 mi ako nastavimo ovako za 3-4 godine smo ozbiljni kandidati za osvajanje.... Mi samo da smo bili u neku bilo koju drugu grupu isli 100% dalje ili LE ili 1/8 finale.... Ova grupa je bas najteza da smo imali srecu da smo sa Realom u grupi bilo bi komedije da ih dobijemo i na Rajka Mitica a i u Halla Madrid.... Ali ipak ostvarili smo uspeh koji niko nije iz Srbike i okoline to uradio 4 boda puna kapa i to u kojoj grupi 4 boda ???? Svaka vam cast i samo napred

  • Goran

    30. novembar 2018 | 18:42

    Tako je sada pamtim 1986 kad si rekao da ce mo biti prvaci evrope i to se obistinilo 1991 Grobari mogu samo da ti zavide na ovo sto si rekao

  • Laki

    30. novembar 2018 | 20:35

    Bićemo u naredne tri! Pokazaćemo čitavom fudbalskom svijetu ko smo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA