≫ 

Milunović se oprostio od BATE Borisova i potvrdio Zvezdinu zimsku transfer bombu

Vreme je za promene na Marakani

  • 17

Štoper BATE Borisova, Nemanja Milunović, potvrdio je da će preći u Crvenu zvezdu u januaru.

Iskusni štoper je od 2015. u BATE Borisovu, igrao je protiv Partizana i Crvene zvezde na evropskoj sceni, bio jedan od ključnih igrača ekipe, sada želi da se dokaže u beogradskoj ekipi koja ga je prošle godine u Ligi Evrope eliminisala.

Foto: instagram.com

- Hteo bih da se zahvalim svim u BATE-u, bilo je divno provesti vreme sa Vama. Sada me očekuju novi izazovi, a BATE i Belorusija će mi uvek biti na srcu i nikada Vas neću zaboraviti. Želim vam sve najbolje u budućnosti u šampionatu i u Ligi Evrope, nadam se da ćemo se sresti jednog dana ponovo - napisao je Milunović koji ima ugovor sa klubom iz Borisova do poslednjeg dana tekuće godine.

On je već potpisao dvoipogodišnji ugovor sa Zvezdon i imaće 400.000 evra godišnje, a planiran je kao zamena Vujadinu Saviću.

Muči se Mančester Junajted, ima mnogo problema, ali sad ide na gostovanje Sautemptonu, jednoj od najslabijih ekipa u Premijer ligi ove sezone, a kvota na dvojku je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Sautempton - Junajted.

Jedno od najvećih rivalstava u Italiji dobiće danas u Firenci novi nastavak. Fiorentina, koja ima pet remija u nizu, čeka Juventus, koji u Seriji A ima četiri pobede zaredom. Kvota na keca je 6,00, a na dvojku 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fiorentina - Juventus.

Posle blamaže u Eibaru, Real je pobedio Romu u Ligi šampiona, ali su mu pod hitno potrebne pobede u prvenstvu. Večeras mu u goste stiže Valensija, a kvota na keca je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Valensija.

Partizan je u poslednje vreme navikao navijače da pobeđuje bez primljenog gola, a kvota da će tako biti i danas u Lučanima (Sigurna pobeda 2) je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mladost Lučani - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    1. decembar 2018 | 11:35

    DOBRODOŠAO! Mislim da će nam najveće pojačanje biti da ostanu bar još godinu Marin,Ben,Pavkov,Borjan.

  • Zekki

    1. decembar 2018 | 11:24

    Dobro dosao i sve najbolje!!!

  • Dragan Giljen

    1. decembar 2018 | 15:08

    Dobrodosao Nemanja u CRVENO - BELU porodicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA