Bata Mirković ostao bez reči posle remija u Lučanima: Ne znam, ne mogu više ni da pričam...(VIDEO)

Trener Partizana je bio vidno neraspoložen posle meča protiv Mladosti

  • 19

Jeste Đorđe Ivanović spasio Zorana Mirkovića prvog poraza u Super ligi otkako je preuzeo Partizan, ali daleko od toga da je trener crno-belih mogao da bude raspoložen posle utakmice u Lučanima.

To se jasno videlo i nakon meča koji je završen rezultatom 1:1, a kada je Mirković praktično ostao bez reči.

- Bila je ovo teška i zahtevna utakmica kako smo i planirali da će biti. Ne znam šta bih rekao. Bili smo bolji u prvom poluvremenu, zatim smo primili gol u drugom iz polusumnjive situacije. Na kraju smo spašavali i bod. Ne znam, ne mogu više ni da pričam - odmahivao je Mirković rukom.

S druge strane, trener Mladosti Nenad Milovanović je bio zadovoljan bodom. Iako je njegov tim imao prednost do nadoknade vremena.

- Partizan nije imao nekih izrazitih šansi i žao mi je što smo primili gol na kraju. Sve u svemu, ja sam zadovoljan. Čestitao bih svojim igračima, a i publika je imala šta da vidi - rekao je Milovanović čiju opširniju izjavu možete pogledati u videu ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    1. decembar 2018 | 19:55

    Nije vama kriv ni sudija ni trener vama je kriv igracki kadar.urosevic,scekic,nikolic,Ivanović,zakaric su prosecni igraci i bili bi dobri za cuku,napredak,vozdovac.ilic,tosic,smiljanic matori jednostavno nemate dobre igrace

  • Zeksss

    1. decembar 2018 | 20:13

    Zvezdaš sam... al ovako nije vise interesantno.. Zvezda je previše jaka za sve... nema čari, znas da ce zvezda u 99 slučajeva da pobedi... previše smo jaki, nema konkurencije, dovodimo dobre, igrače, vraćamo dugove i izlazimo iz krize... teren nam je sve bolji i bolji... prvenstvo je 100% naše.. pobedili smo jedan veliki liverpul, igrali na Napoli nerešeno.. iz godine u godinu cemo biti sve bolji i bolji... imamo trenera da se ponosimo sa njim.. a šta napraviše od Partizana ovo je smešno.. mogu glodari da nas mrze i udaraju minuse do sutra... al činjenice su cinjenice.. ajd zdravo.

  • Bob

    1. decembar 2018 | 18:25

    Sta mu je ovde sumnjivo??????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA